Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

Postat de rocsi_1612 in Pui
21 Mar 2017 | 10170 vizualizari
Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor

De obicei, cand am piept de pui, pregatesc cel mai des snitele sau il fac pe gratar. De aceasta data, mi-am dorit sa fac altceva, desi ai mei ziceau ca vor snitele. Si m-am gandit eu asa ca nu ar strica o rulada, pregatita la cuptor, cu un invelis usor crocant, insa foarte repede se mai mananca, chiar prea repede 😂

Ingrediente

  • 2 jumatati de piept de pui dezosat
  • 4 felii cascaval
  • 150 gr mozzarella
  • 1 ou
  • 1 mana plina fulgi de porumb
  • un cubulet parmezan
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • oregano uscat
  • 1 lingura ulei

Mod de preparare

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel.
Desfacem usor ambele bucati ca sa fie mai subtirele, le batem usor cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, sa nu il rupem.
Condimentam cu sare, piper, boia dulce si oregano, puiul pe ambele parti.
Asezam pe fiecare bucata cate doua felii de cascaval, iar pe o margine, punem bucati de mozzarella.
Incepem si rulam cat mai strans. In cazul in care se desface, prindeti cu niste scobitori.

Batem oul spuma.
Parmezanul si fulgii de porumb ii punem in blender, ii macinam, dar nu ii facem faina, ci ii lasam mai marisori.
Trecem fiecare rulada prin oul batut, apoi prin amestecul de fulgi de porumb cu parmezan.
Punem hartie de copt intr-un vas ceramic, o ungem cu ulei, asezam ruladele.
Punem capacul vasului, daca nu are capac, acoperiti cu staniol.
Introducem vasul in cuptorul incins, la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute.
Dupa acest timp, luam capacul si mai lasam cam 10-15 minute.

Scoatem rulada din cuptor cand este gata, o acoperim.
Daca o serviti imediat, nu mai este nevoie sa o acoperiti, dar daca nu, atunci este bine sa o acoperiti pentru a nu se usca.
Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui cu cascaval si mozzarella, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Tortilla cu pui si sos picant

Postat de panacris

Tortilla cu pui  si  sos picant

Pieptul de pui se taie fâÈ™ii, se trage la tigaie în puÈ›in ulei de măsline. După ce s-a rumenit se adaugă ceapa verde, tocată mărunt È™i se lasă la gătit cca. 5 minute....

Citeste continuarea

Tocana mexicana de pui

Postat de sufletista

Tocana mexicana de pui

Curatam pulpele de eventualele pene, le crestam putin, le condimentam cu sare si piper dupa gust si le punem la prajit in uleiul incins. Le scoatem pe un platou pe care il vom acoperi cu un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2017, 19:54
Immm, tare bun!
la 21.03.2017, 20:07
buna buna
la 21.03.2017, 20:16
Asta-i Mozapiept....
la 21.03.2017, 20:23
Cred ca-i minunata!
la 21.03.2017, 20:28
Faină de tot rulada ta!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking