Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare

Postat de carla27carla in Pui
14 Feb 2014 | 2663 vizualizari
Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare

Ingrediente

  • pentru rulada:
  • 300 gr piept de pui
  • 30 gr caise uscate
  • 1 lingurita salvie uscata
  • sare,piper
  • 2 linguri ulei
  • pentru sos:
  • 100 gr merisoare
  • 100 gr zahar
  • suc de la 1/2 lamaie

Mod de preparare

Se pregateste rulada: caisele se toaca marunt,se pun intr-un castronel,se pune salvie si se amesteca.Pieptul de pui se taie evantai si se umple cu amestecul de caise si salvie.Se ruleaza ,se asezoneaza cu sare si piper si se infasoara in folie de plastic si se da la frigider 30 de minute.Se scoate ,se pune in tigaie cu apa si ulei,se pune capacul si  se pune pe foc,se lasa sa se inabuse.

Se face sosul:Se pun pe foc merisoarele si zaharul si zeama de lamaie si se fieb la foc mic pana ajung la consistenta gemului.

Cand rulada este gata se ia capacul si se rumeneste putin.Se serveste alaturi de sosul de merisoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de pui umpluta cu caise si salvie si sos de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pui cu smantana

Postat de camelia75

Pui cu smantana

1.Curatati si spalati pulpele de pui,apoi puneti-le la fiert in apa cu sare timp de 20 de minute.Dupa ce au fiert le scoateti din apa si le lasati la scurs. 2.Intr-o tigaie incingeti uleiul si...

Citeste continuarea

Tocanita de ceapa

Postat de privatelaura

Tocanita de ceapa

Se condimenteaza carnea de pui cu sare, piper, usturoi, după cum va place. Se adaugă o ceapă tocată mărunt. Se amestecă bine, apoi se pune la rece câteva ore. Cu ceva timp timp inainte...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.02.2014, 09:25
la 14.02.2014, 09:30
ce gustoasa o fi
la 14.02.2014, 09:34
Savuroasă!
la 14.02.2014, 10:01
O bunatate!
la 14.02.2014, 10:14
Ai imbinat foarte bine utilul cu placutul

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking