Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

Postat de danakarin in Aperitive / Garnituri
7 Feb 2013 | 3875 vizualizari
Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii

Daca vreti sa va impresionati musafirii cu un aperitiv aratos, gustos, rafinat dar in acelasi timp usor de pregatit, aceasta este reteta ! Remarcati va rog ca nu contine nici un pic de faina si foarte putina grasime. Numai bine pentru silueta ! Si eu am preparat rulada aceasta prima oara nu demult, am ramas foarte incantata de culoarea ei vie, de gustul rafinat si proaspat in acelasi timp.

Ingrediente

  • 20 g de unt
  • 450 g de spanac congelat
  • 4 oua
  • 125 g de creveti gata fierti -eu nu am avut,si i- am inlocuit cu 2 linguri de icre rosii de somon
  • 200 g de somon afumat
  • 300 g de branza de vaca proaspata
  • 3 linguri de smantana groasa
  • piper
  • sare
  • 2-3 foi de salata

Mod de preparare

Topim untul si adaugam spanacul, mestecand incet sa se omogenizeze. Lasam  un pic sa se raceasca, si adaugam pe rand galbenusurile. Batem albusurile spuma cu un pic de sare, le amestecam cu grija cu miscari de sus in jos cu masa de spanac si compozitia obtinuta o intindem de pe o hartie de copt in tava si o coacem la 160 de grade timp de 12-15 minute.
Intre timp taiem crevetii marunt, somonul afumat fasii, si amestecam branza cu smantana, saram, piperam, adaugam somonul si crevetii si ungem aceasta crema peste foaia de spanac. Rulam strans si dam la rece pentru o ora. Putem servi rulada intrega pe o tava garnisita cu frunze de salata sau taiata felii. Varianta mea a avut icre in loc de creveti si a fost extrem de apreciata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de spanac umpluta cu somon si alte bunatati ale marii" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vinete umplute

Postat de Alina26

Vinete umplute

Spalati vinetele,taiati codita si le taiati in doua.Cu o lingurita scobiti miezul si lasati marginea circa 5mm.Presaratile cu sare,le intoarceti  si le lasati sa se scurga apa. Curatati...

Citeste continuarea

Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos

Postat de rocsi_1612

Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos

Cum se prepara Pate de casa, din ficat de pui, reteta unui aperitiv gustos Spalam bine ficatul, il lasam sa stea in apa rece cam 30 de minute. Il curatam de pielite cu grija, il spalam pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2013, 08:48
la 07.02.2013, 08:57
la 07.02.2013, 09:00
delicioasa trebuie sa fie.
la 07.02.2013, 09:54
Sigur mi-ar placea.
la 07.02.2013, 10:46
ce fain arata

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking