Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de timea in Vita
22 Apr 2019 | 338 vizualizari
Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Rulada de vita cu fistic la   Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune  este o reteta ideala pentru o masa festiva cu familia sau prietenii. Cu ajutorul acestui aparat pot pregati orice tip de carne intr-un timp record iar pentru aceasta rulada am ales o carne proaspata de Vita Angus si am avut un rezultat delicios. Mai multe detalii despre acest aparat aici:  http://bit.ly/2CHmyji 

Ingrediente

  • 700 gr. carne de vita Angus
  • Pentru umplutura:
  • 1 ceapa mica
  • 4 lingurite pasta de gogosari
  • 2 lingurite alune macinate (sau nuca)
  • 1/4 lingurita sare de Himalaya
  • 1/2 lingurita piper verde
  • 2 linguri fistic tocat
  • 1/2 lingurita maghiran uscat
  • In plus:
  • 1 lingura ulei
  • 1 cepe
  • 4 buc. morcovi

Mod de preparare

  • Carnea o taiem de-a lungul in doua si pe rand fiecare bucata, o batem usor cu ciocanul de batut carne, punand folie alimentara peste carne.
  • Ceapa tocata marunt o amestecam cu pasta de rosii si cele 2 lingurite de alune macinate.
  • Sarea si piperul le zdrobim intr-un mojar, iar fisticul il tocam marunt.
  • Presaram pe fiecare bucata de carne din amestecul de sare si piper, ungem cu pasta de gogosari, presaram apoi putin maghiran uscat si la final fisticul tocat.
  • Legam ruladele pe rand cu sfoara de bucatarie si presaram peste ele putin din amestecul de sare si piper verde.
  • Conectam Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent, apoi apasam butonul BROWN/SOTE, selectam timpul 10 de minute si apasam START/Stop.
  • Adaugam in vas o lingura de ulei, lasam aparatul 1-2 minute sa se incalzeasca, apoi prajim bucatile de carne intorcandu-le pe toate partile.
  • Adaugam morcovii si ceapa taiate in jumatate.
  • Inchidem capacul, apasam functia MEAT/STEW si selectam timpul 45 de minute.
  • Verificam sa fie inchisa supapa pentru aburi si apasam butonul START/STOP.
  • La terminarea programului, cu ajutorul unei spatule eliberam supapa de aburi si lasam asa timp de 10-15 minute, apoi cu ajutorul unei manusi de bucatarie desfacem capacul cu grija.
  • Scoatem carnea din vas si o feliem dupa ce s-a racit putin.
  • Din ceapa si morcovul fiert facem un piure cu ajutorul unui mixer vertical si il servim alaturi de rulada.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vita cu fistic la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Retete similare

Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza(reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Ardei umpluti si inveliti in aluat de pizza(reteta video)

     se pune faina intr-n bol si facem un orificiu  unde se  pune drojdie si zahar,, se toarna jumatate din apa si se lasa drojdie sa se activeaza timp de 5 minute....

Citeste continuarea

Ardei umpluti cu orez, carne tocata de vita, curmale si muguri de pin

Postat de Satisfyyourcravings

Ardei umpluti cu orez, carne tocata de vita, curmale si muguri de pin

Ceapa, rosiile si usturoiul se toaca marunt.  Se incalzeste putin ulei intr-o tigaie la foc mediu si se soteaza ceapa pana devine aurie. Se adauga apoi carnea si se amesteca usor. Se...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 22.04.2019, 19:27
ce faina a iesit!
la 22.04.2019, 19:59
Ce bunatate de rulada si ce fain arata!
la 22.04.2019, 20:01
Ce minunata ti-a iesit! Bravo!
la 22.04.2019, 20:02
Multumesc frumos fetelor
la 22.04.2019, 20:13

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking