Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

Postat de ctlina in Porc
13 Mai 2015 | 3089 vizualizari
Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate

Ingrediente

  • 6 buc. rulada de vitel (facute acasa cu carne de vitel si carne tocata sau cumparate de la măcelar)
  • 2 cepe esalote
  • 2 catei de usturoi
  • 600 g de sos de roșii (sos facut de casă in cazul meu sau roșii intregi in conserva sau 5 rosii proaspete)
  • 1 pahar de apa calda (sau de vin alb)
  • 12 prune uscate
  • ulei de măsline sau margarina
  • sare, piper, ierburi

Mod de preparare

Incălziti uleiul intr-o tigaie profunda pe foc.  

Puneți ruladele și lăsați-le sa se rumeneasca pe toate partile timp de 5 minute. 
Se pun condimentele (sare, piper, ierburile).      

Odată rumenite, se adauga ceapa si usturoiul.

Când ceapa și usturoiul sunt rumenite, se adauga sosul de rosii facut de casa-vezi reteta și paharul de apă.  

Se condimenteaza din nou (sare, piper, ierburi).  

Se acopera si se fierbe la foc mic timp de 20 minute. 

Se adauga apoi prunele uscate si se fierbe inca 10 minute.

Serviti  cu piure de cartofi (reteta aici ) sau cu orez (reteta aici) sau cu o salata de cartofi (reteta aici) ....dupa dorinta si preferinta ..........

Pofta Buna !!!!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de vitel cu sos de rosii si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Postat de simona72

Tocana taraneasca din muschiulet de porc sub piure de cartofi cu mazare

Muschiuletul se spala, se tamponeaza cu servetele de bucatarie si se taie in bucati. Pulpa de porc sau baconul, se taie in feliute si se caleste in 2-3 linguri ulei de masline la foc iute pana se...

Citeste continuarea

Rulada din carne tocata cu carnati

Postat de mirela0911

Rulada din carne tocata cu carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua si patrunjelul, iar la final, usturoiul pisat. Se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2015, 17:36
la 13.05.2015, 17:52
la 13.05.2015, 18:03
Bune
la 13.05.2015, 18:31
Bun bun!
la 13.05.2015, 19:29
Interesant

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking