Rulada din carne de porc cu arome de primavara

Postat de burdulea56 in Aperitive / Garnituri
18 Iul 2010 | 6975 vizualizari
Rulada din carne de porc cu arome de primavara

Imi place sa gatesc acest fel de rulada de carne cu verdeturi, primavara, iese o minunatie!

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de porc,
  • 2 lingurite boia,
  • piper macinat,
  • 3 lingurite vegeta,
  • sare,
  • 2 felii de paine,
  • 1 cartof de marimea unui mar,
  • 1 legatura usturoi verde(eu am pus si 3 catei),
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 legatura patrunjel verde tocat,
  • 3 linguri faina,
  • 3 oua.

Mod de preparare

Inmuiem painea, o stoarcem bine, o punem intr-un castron. Cartoful curatat, spalat, se razuieste pe razatoare cu gauri mici, se adauga peste paine, adaugam carnea, verdeata spalata si taiata marunt, boiaua, piperul, vegeta, ouale, faina si amestecam cu forta pana se obtine o pasta omogena. Potrivim de sare daca mai e nevoie. In cazul in care se adauga sare se mai framanta pasta de rulada. Intr-o tava de cozonac, tapetata cu hartie de copt, rasturnam compozitia si o indesam bine in tava. Introducem tava in cuptorul preincalzit si coacem la foc potrivit cam 1 ora si 15-20 minute. Se afce testul cu scobitoarea care trebuie sa fie curata daca rulada este coapta. Se lasa la racit, se pune apoi la rece, se feliaza si se aseaza pe platou pe pat de salata sau dupa imaginatie, se serveste langa alte aperitive.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne de porc cu arome de primavara" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tarta cu dovlecei si masline

Postat de Ela68

Tarta cu dovlecei si masline

Dovleceii se curata de coaja si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Se presara sare deasupra si se lasa cateva minute, apoi se storc bine de apa. Morcovul se da pe razatoarea cu ochiuri mici,...

Citeste continuarea

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Postat de Constelatialeu

Placinta cu cas dulce si branza de oaie

Am ras casul si branza de oaie,am adaugat ouale si am omogenizat bine.Am pus hartie de copt in tava,am asezat foaia de aluat peste care am turnat compozitia de branzeturi.Foaia a doua m-am chinuit...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.07.2010, 19:50
Daca am ajuns prima ma pot servi?
la 18.07.2010, 20:27
vai ce bine arataaaaaaa
la 19.07.2010, 02:42
salivez arata foarte bine super 5 furcu
la 19.07.2010, 02:43
am trecut-o si la favo
la 20.07.2010, 20:14
Linistita, Laly, poti servi.
Rocsi, Nadina, multumesc.

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking