RULADA DIN CARNE TOCATA DE PORC CU OUA FIERTE

Postat de babi5 in Porc
19 Oct 2013 | 27515 vizualizari
RULADA   DIN  CARNE TOCATA    DE   PORC  CU OUA FIERTE

Este o rulada super buna , poate fi servita si la felul doi si ca aperitiv ..

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata de porc ..
  • 1 ceapa mica
  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita vegeta
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 1/2 lingurita piper macina
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 10 oua
  • 100 ml ulei
  • 3 felii de pine
  • 3 cartofi

Mod de preparare

Se pune carnea  intr-un castron ,adaugam piperul ,boiaua,sarea pinea muiata si bine scursa ,vegeta ,2 oua,frunzele de patrunjel  tocate ,ceapa tocata marunt si cartofii rasi prin razatoarea  marunta.Totul se amesteca  bine obtinind o compozitie  ca si ce de chiftele .Lasam la o parte pentru 30 min .Intre timp  punem la fiert cele 8 oua ,dupa fierbere le punem in apa  rece si lasam  cinci minute ,apoi le decojim .Impartim compozitia  in doua  parti apoi pe o folie  de aluminiu unsa cu putin ulei  punem jumatate din compozitie si uniiformizam formind un dreptunghi de lungimea unei tavi de chec ,ungem cu putin  ulei si asezam ouale fierte pe mijlocul compozitiei ,ne ajutam usor de folia de aluminiu si rulam frumos in asa fel incit  partea de imbinare sa fie jos la fundul tavi de chec in care punem putin ulei si in pahar de 150 ml apa ,la fel se procedeaza si cu cealalalta parte de copozitie .Introducem tavile de chec cu rulada de carne in cuptorul in prealabil incins la 200 grade .. lasam45-50 min apoi desfacem folia de aluminiu de deasupra si mai lasam 10 min, sa se rumeneasca . Apoi o scoatem si lasam putin la racit  sa se poata taia frumos .. Rulada este gata pentru a fi servita .. pofta sa aveti ..ca sigur aveti de ce fiindca este foarte buna..

Daca ti-a placut reteta noastra "RULADA DIN CARNE TOCATA DE PORC CU OUA FIERTE" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mini rulada aperitiv, din carne tocata de porc

Postat de RODIMUR

Mini rulada aperitiv, din carne tocata de porc

Frunzele de pătrunjel se aleg, se spală, se zvântă și se toacă mărunt. Se curăță ceapa, se spală, se taie mărunt și se călește ușor, în ulei suficient și la foc mic,...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada din carne tocata

Postat de panacris

Aperitiv rulada din carne tocata

Carnea tocată se asezonează cu mirodenii, se adaugă oul, usturoiul granulat și pesmetul, apoi se amestecă până ce se înglobează toate ingredientele. Pe un blat de lucru,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2013, 14:05
Mi-e foame,arata tare bineMala
la 19.10.2013, 14:05
bvobabi
la 19.10.2013, 14:06
si mie mi -e foame pot sa servesc si la aperitiv si la felul 2
la 19.10.2013, 14:12
Tare bun!!
la 19.10.2013, 14:13

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking