Rulada din lipii pentru Shaorma - aperitiv

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
9 Aug 2013 | 5549 vizualizari
Rulada din lipii pentru Shaorma - aperitiv

Am cumparat niste lippi cu gandul sa fac shaorma, insa planul din piata nu s-a nimerit cu cel din bucatarie, asa ca am facut rulada din aceste lipii, care au fost foarte apreciate.

Ingrediente

  • 1 pachet lipii
  • rosii
  • masline
  • salam/piept de pui
  • maioneza/crema de branza
  • ceapa
  • verdeata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Puteti schimba umplutura cu ce va place sau cu ce aveti prin frigider. Am uns jumatate din lipii cu maioneza, jumatate cu crema de branza, peste care am pus ceapa toacata marunt, rosiile, salamul si pieptul de pui taiate cubulete, masline fara sambure, verdeata, sare si piper, dupa care am rulat fiecare lipie. Am dat la rece 1 ora,  le-am feliat pe fiecare in parte.

Rapid nu-i asa?!




Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din lipii pentru Shaorma - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Broccoli si conopida la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Broccoli si conopida la cuptor

Conopida si broccoli se rup in buchetele mai mici si se clatesc sub jet de apa rece. Punem o oala cu apa pe foc, iar cand incepe sa fiarba se adauga buchetelele de conopida si broccoli la...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinta taraneasca cu kaizer si cas

Aluat: Puneti intr-un bol faina cernuta, drojdia, sarea si le amestecati cu o lingura. Adaugati apa, framantati pana aluatul este omogen si usor lipicios. La final incorporati uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2013, 08:43
la 09.08.2013, 08:48
bun
la 09.08.2013, 08:59
Trimite si la mine
la 09.08.2013, 09:16
la 09.08.2013, 09:18
Rapide si delicioase!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking