Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!

Postat de pusikmea in Aperitive / Garnituri
20 Dec 2011 | 8151 vizualizari
Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!

La multi ani Bucataras, sa cresti din ce in ce mai mare, sa ramai la fel de plin de viata, la cat mai multe retete ai la cati mai multi vizitatori!!!!

Ingrediente

  • o bucata muschi de porc de aproximativ 1 kg
  • 1 borcan de ciuperci
  • 2 linguri tocana de legume sau bulion
  • 1 ardei rosu
  • patrunjel
  • cascaval
  • bacon sau kaiser
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 ml vin

Mod de preparare

Spalam muschiul, dupa care il uscam cu un servetel.

Crestam muschiul pe jumatate, astfel incat sa nu se desprinda.

Batem usor cu ciocanul de snitele pe ambele fete.

Condimentam cu sare, piper si busuioc uscat.

Intr-o tigaie punem uleiul de masline, apoi tocana de legume si ciupercile, pe care le vom cali usor, condimentam cu sare si piper si asezonam cu patrunjel.

Peste muschiul de porc punem ciupercile calite, apoi asezam fasii de kaiser sau bacon, una langa alta, iar peste vom pune felii de cascaval.

Rulam cu grija si prindem din loc in loc cu scobitori pentru a nu iesii umplutura.

Deasupra invelim cu fasii de bacon.

Acoperim rulada cu folie de aluminiu si dam la cuptorul preincalzit aproximativ 30 de minute, dupa care desfacem folia si stropim cu vin.
Lasam rulada in continuare la cuptor inca 30 de minute. Timpul de preparare depinde de fiecare cuptor in parte, testati cand vedeti ca a inceput sa se rumeneasca. Servim alaturi de o salata si o portie de cartofi taranesti. Pofta buna!!!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din muschi de porc cu ciuperci - La multi ani Bucataras!!!!!!!" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta aperitiv cu branza

Postat de oanapl

Placinta aperitiv cu branza

Din ingredientele de mai sus, framanti un aluat pe care-l lasi la dospit pana isi dubleaza volumul. Tapetezi o forma rotunda cu hartie de copt (diametrul 28). Imparti aluatul in doua si...

Citeste continuarea

Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt

Postat de simona72

Sufleu de branza cu avocado, somon afumat si sos de iaurt

Pt sufleu : separam albusurile de galbenusuri. Mixam albusurile spuma cu un praf de sare. Amestecam faina cu praful de copt. Taiem avocado in doua, scoatem samburele, cu ajutorul unei lingurite...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2011, 07:26
neatzaaa!
la 20.12.2011, 07:27
Neata si la mult ani!!!!!
la 20.12.2011, 07:31
Splendid arata La Multi Ani Bucataras
la 20.12.2011, 07:34
multumesc ruxy :*
la 20.12.2011, 07:37
Grozava prezentare!

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking