Rulada din piept de pui

Postat de lia in Aperitive / Garnituri
27 Feb 2012 | 3766 vizualizari
Rulada din piept de pui

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • 200 g felii sunca presata
  • 200 g cascaval ras
  • ½ ardei kapia rosu, maruntit
  • 1 morcov fiert si racit
  • 2 legaturi patrunjel verde maruntit
  • Sare
  • Piper

 

Mod de preparare

Batem cele doua bucati de carne si le intindem separat . Pe mijloc asezam felii de sunca, la o rulada punem morcov, patrinjel, de o parte si alta si deasupra cascaval. La ce-a de a doua, punem pe mijloc ardeiul kapia, deasupra parunjel si pe laterale cascaval. Le rulam strans pe fiecare in parte si le inpachetam in hartie de copt, unsa cu putin ulei.

Asezam ruladele in tava, le stropim cu putina apa si le dam pentru 30 minute la copt. Le scoatem din hartie si le taiem felii, numai dupa ce sau racit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din carne de pui umpluta cu fasole verde, nuci si cascaval invelita in bacon

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Se spala pieptul de pui, se taie astfel incat sa se obtina o bucata mai mare si se bate cu ciocanul. Se unge pe ambele parti cu sare si cu amestecul...

Citeste continuarea

Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Postat de Pungasa_Rogue

Rulada din piept de pui cu muschi Azuga si cartofi, la cuptor

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pieptul de pui se cresteaza, se bate cu ciocanul pentru friptura, se spala si se presara cu sare, jumatate de lingurita de boia si putin oregano...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.02.2012, 12:11
si eu am facut,foarte bun
la 27.02.2012, 12:13
Cat de bun!!
la 27.02.2012, 12:43
Cu diverse umpluturi , sa tenteze cat mai mult.
la 27.02.2012, 13:00
bun bun
la 27.02.2012, 13:05
foarte buna!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking