Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval

Postat de gelu in Aperitive / Garnituri
20 Iul 2011 | 16459 vizualizari
Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval

Ingrediente

  •  600 g carne tocata din piept de pui
  • 150 g ciuperci proaspete sau din conserva
  • 100 g ceapa alba
  • 3 linguri smantana mai grasa
  • 2 linguri marar verde tocat
  • 2 linguri usturoi verde tocat
  • 2 linguri pesmet alb
  • 1 lingurita piper macinat alb
  • 1.5 lingurite sare
  • 400 g cascaval clasic
  • 4 oua
  • 2 morcovi fierti
  • 2 ardei kapia rosu
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se caleste usor pana se inmoaie in unt, se adauga ciupercile taiate feli, se amesteca cca 4 minute, apoi se adauga smantana. Se mai lasa 4-5 minute la foc mic si se ia de pe foc. Carnea tocata se amesteca cu mararul, usturoiul, sare si piper. Se adauga si compozitia din tigaie, pesmetul si se amesteca bine. Se formeaza o rulada in care punem felii de morcov fiert taiat pe lungime si felii de ardei kapia taiat felii pe lungime. Cascavalul se da prin razatoarea mare, se amesteca bine cu ouale batute.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se intinde amestecul de cascaval cu oua, grosime cca 5-6 mm, 27/35 cm. Se da la cuptorul preincalzit cca 12 minute. Se scoate din cuptor si se pune pe masa, se scoate compozitia cu hartia de copt. Cat este calda, se pune tocatura pe marginea blatului, se da o forma rotunda, se lasa loc stanga, dreapta, pentru inchiderea ruladei. Se imbraca bine si strans in folie de aluminiu(folia de aluminiu se dubleza prin impaturire la mijloc sa cuprinda toata rulada) si se da la cuptorul preincalzit 35-40 min.

Se scoate si se lasa la racit 30 minute in folia de aluminiu dupa care se poate taia.

Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din piept de pui cu ciuperci invelita in cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

Postat de Oana

Aperitiv tarta fara aluat, cu spanac si branza de capra

 Taie ceapa si usturoiul marunt si caleste-le in putin ulei de masline.  Adauga apoi spanacul si lasa sa se inabuse 5 minute.  Lasa compozitia sa se raceasca putin, apoi adauga...

Citeste continuarea

Aperitiv pasta de jumari

Postat de sufletista

Aperitiv pasta de jumari

Jumarile le mixam cu ajutorul unui robot de bucatarie sau le dam prin masina de tocat. Adaugam ceapa data prin razatoarea mica si stoarsa bine, condimente dupa gust, amestecam bine dupa care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.07.2011, 11:52
primaaa vreau si eu o feliuta
la 20.07.2011, 11:54
Vai, ce bine arata platoul Bine, eu vreau doar ce-i pe platou , nu si platoul
la 20.07.2011, 12:11
grozav de bun..iar prezentarea minunata bravo
la 20.07.2011, 12:13
la 20.07.2011, 12:14
frumos si bun bun

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking