Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura

Postat de babi5 in Porc
19 Oct 2014 | 6633 vizualizari
Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura

Bunatati de sarbatoare.

Ingrediente

  • 2 kg pulpa porc dezosata
  • 3 linguri mustar
  • 2 bucati cirnati de casa
  • 1 capatina usturoi
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 2 linguru pasta ardei

Mod de preparare

1 kg de pulpa am impartit-o in doua, am batut-o bine cu ciocanul de snitele, am condimentat-o cu sare si piper, am uns-o cu o lingura de mustar. Am asezat bucata de carnat si am rulat pe o folie de aluminiu. Am uns-o si am inchis-o in partea de sus, sa o putem desface usor inainte de a o scoate din cuptor pentru a se rumeni.

Restul de carne am portionat-o si am pus intr-un bait facut din usturoiul pisat, sare, piper, 1 lingura mustar si pasta de ardei. Am facut totul de cu seara si am lasat la rece pana a doua zi. Am asezat intr-o tava, am pus uleiul si 200 ml apa, am acopetit cu folie de aluminiu si am introdus in cuptorul incins la 200 grade pentru 1 ora.

Iintre timp intoarcem carnea din cand in cand sa se patrunda bine. Cand este aproape gata luam folia si desfacem si rulada si mai lasam 10 minute sa se rumeneasca.

Se serveste alaturi de garniturile dorite. Pofta buna! si sa va fie de ajutor

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din pulpa de porc cu carnat de casa si friptura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza cu costita de porc afumata

Postat de AdrianUdrea

Varza cu costita de porc afumata

Se portioneaza costita, se asezoneaza cu condimente si se asaza intr-o tava de cuptor cu ulei. Se da la cuptor pentru 40-50 de minute, la 175 de grade C, intorcand-o de pe o parte pe cealalta,...

Citeste continuarea

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

Postat de rocsi_1612

Muschiulet fraged de porc cu ciuperci la cuptor si orez cu parmezan

Spalati carnea, o stergeti bine. Incingeti un grill, rumeniti carnea pe ambele parti, apoi o scoateti pe un platou. Intr-un bol amestecati uleiul, ketchup-ul, sare, piper, boia dulce, oregano...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2014, 08:30
sa-mi pastrezi un loc la masa,Babi! Vin cu un brat de ..... La multi ani!
la 19.10.2014, 08:33
Ce bine arata
la 19.10.2014, 08:37
la 19.10.2014, 08:44
Foarte buna!
la 19.10.2014, 09:04
Bya Ralu, Adele,Dantes multumesc mult

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking