Rulada de porc cu carnat si bacon

Postat de Julie in Porc
29 Dec 2011 | 6605 vizualizari
Rulada de porc cu carnat si bacon

Ingrediente

  • muschi de porc,
  • carnati,
  • bacon afumat,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • 3-4 linguri ulei,
  • 100 ml vin alb.

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie in felii subtiri, care se condimenteaza dupa gust, cu sare, cimbru si piper. Se azeaza pe fiecare felie de carne, cate o bucata de carnat si se ruleaza strans. Ruladele se imbraca apoi, in felii de bacon afumat si se prind cu scobitori, sa nu se desfaca in timpul coacerii.

Se aseaza intr-o tava si se toarna peste ele, vinul si uleiul, amestecate cu sare, piper si cimbru. Tava se acopera cu folie de aluminiu si se introduce in cuptorul incins, timp de 30 minute. Se indeparteaza folia si se mai lasa 15-20 minute, cat sa scada lichidul din tava, iar ruladele sa se rumeneasca frumos.

Pot fi servite reci sau calde, alaturi de sos de smantana cu hrean ori acrituri. In momentul servirii se indeparteaza scobitorile, iar ruladele se taie in felii sau se pot servi intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada de porc cu carnat si bacon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada imbunatatita din piept de porc

Postat de MotanLaOale

Rulada imbunatatita din piept de porc

Pieptul de porc l-am procurat cu sorici si bine impanat cu carne. Se curata soriciul, se portioneaza sa fie bucata dreptunghiulara, se spala si se usuca bine cu un prosop absorbant. Se pune...

Citeste continuarea

Rulada de porc

Postat de Patricia_Iordache_79

Rulada de porc

Se intinde bucata de pulpa, se sareaza, pipereaza, se da cu boia, usturoi, se pune carnatul, bacon-ul si si ruleaza. Se leaga cu o sfoara, prima data pe lungime, apoi pe latime.   Intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.12.2011, 18:25
vai de mine cum arata
la 29.12.2011, 18:27
ce combinatie cereasca
la 29.12.2011, 19:53
Bun bun...
la 29.12.2011, 19:57
super bun
la 29.12.2011, 19:59
Flori, ce bine arata rulada! Iti doresc An Nou fericit!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking