Rulada in aluat de foietaj cu spanac

Postat de mamaieelena in Aperitive / Garnituri
10 Aug 2011 | 7858 vizualizari
Rulada in aluat de foietaj cu spanac

Cand ti-e dor de o placinta sarata prepara o rulada in aluat de foietaj cu spanac

Ingrediente

  • 300 gr.spanac proaspat
  • branza dulce de capra 400gr.
  • 1 pachet de foietaj proaspat de 270 gr.
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cu smantana

Mod de preparare

Rulada in aluat de foietaj cu spanac se prepara foarte rapid si usor. O reteta ce poate fi facuta chiar si de un incepator in ale bucatariei.

Spanacul curatat,spalat si oparit se lasa la scurs si racit. Aluatul se pune intr-o forma de cozonac si separat se bat ouale cu smantana, sarea si piperul, iar spanacul la sfarsit daca este aproape rece. Se taie felii branza si se asaza in tava peste aluat dupa care se rastoarna proportional spanacul amestecat cu ou si deasupra se pune iar branza. Se acopera cu restul de aluat toata suprafata si se da la cuptorul preincalzit la 200 de grade pentru 30-40 min.

Pofta buna

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada in aluat de foietaj cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (35)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulada cu somon afumat si spanac

Postat de iuliana_florentina

Rulada cu somon afumat si spanac

Spanacul decongelat il stoarcem bine de lichid si il punem intr-un bol.Adaugam crema de branza,ouale,somonul tocat grob,ceapa tocata fin,sare si piper (nu exagerati cu sarea pentru ca somonul...

Citeste continuarea

Rulada din foietaj cu spanac

Postat de rocsi_1612

Rulada din foietaj cu spanac

Aluatul foietaj il lasam sa se dezghete la temperatura camerei, la fel si spanacul. Morcovii ii curatam de coaja, apoi ii punem la fiert. Ii scoatem pe o farfurie cand sunt bine patrunsi, ii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.08.2011, 16:33
tare bine arata
la 10.08.2011, 16:48
buna
la 10.08.2011, 16:50
arata excelent
la 10.08.2011, 16:51
Te intreci pe tine , Elena draga ... daca-i sarata
la 10.08.2011, 19:02

Vezi toate comentariile (35)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking