Rulada padurarului

Postat de RuxyRux in Curcan
24 Dec 2010 | 10692 vizualizari
Rulada padurarului

Aceasta reteata grozava foloseste ca ingredient principal carnea de caprioara( ca doar e a padurarului), eu am facut-o in varianta mea cu piept de curcan....delicioasa....

Ingrediente

  • 4 snitele de curcan
  • 1 chifla,
  • lapte
  • 50 gr ciuperci
  • pentru umplutura
  • 100 gr ciuperci champinion micute intregi
  • 50 gr ciuperci champinion taiate,
  • Pentru sos:
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri ulei
  • 50 ml vin rosu
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1/2 legatura patrunjel
  • pesmet cat trebuie

Mod de preparare

1. Untul batut spuma, chifla inmuiata in lapte si scursa, oul, patrunjelul si ciupercile taiate le condimentam cu sare si piper si adaugam pesmet cat trebuie sa iasa o pasta densa numai buna de intins pe snitele.

2. Intindem aceasta pasta pe snitele, le rulam si le legam cu ata( eu le-am strans ca pe sarmalute).

3. Le asezam in vasul cu ulei si le frigem pe o parte si pe alta.

4. Adaugam apa( 1/2 l) amestecata cu o lingura de faina si cu ciupercutele intregi si lasam sa fiarba.

5. Adaugam si restul de ciupercute tocate, vinul rosu si mai lasam din nou la fiert la cuptor in jur de 45 de minute ungand cu sosul din cand in cand rulada.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada padurarului" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Postat de oanapl

Pulpa de curcan la cuptor, cu cartofi

Pentru a frăgezi carnea, o pui în saramură. Prepari saramura din apă rece în care dizolvi sare de bucătărie: câte 1 linguriță cu vârf de sare la fiecare 250...

Citeste continuarea

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Postat de panacris

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.12.2010, 12:04
primaaaaaaaaaa manac cat vreau ca tot mananc pt doi, deci
f buna tre sa fie
la 24.12.2010, 22:14
minunata
la 25.12.2010, 13:50
Buna si frumoasa!
la 25.12.2010, 16:55
super! 5
la 25.12.2010, 22:23
fantastica tare rulada padurarului si ce buna....

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking