Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
27 Apr 2009 | 8890 vizualizari
Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

Este excelent pentru micul dejun, iar copiii vor fi extrem de incantati! Prezentarea este deosebita, dar este o simpla omleta delicioasa!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri cu branza telemea sfaramata
  • un fir de ceapa verde
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • o lipie libaneza
  • o felie de sunca
  • 2 frunze de salata

Mod de preparare

Mai intai preparam omleta. Branza o punem intr-un castron si o sfaramam bine cu furculita (daca este mai tare se poate da pe razatoare). Adaugam ouale si batem bine cu furculita. Adaugam ceapa taiata rondele fine si mararul tocat.

Intr-o tigaie de teflon punem cativa stropi de ulei de masline si lasam sa se incinga bine. Coacem apoi omleta pe ambele parti si o intoarcem cu grija sa nu se rupa.

Asezam lipia pe o farfurie, apoi omleta o rasturam peste lipie, asezam felia de sunca si frunzele de salata si rulam bine, ca pe o clatita. O taiem apoi in 3 si se serveste calda cu rosii proaspete sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv saratele

Postat de sufletista

Aperitiv saratele

Intr-un bol, dam branza prin razatoare, adaugam sare, chimenul, amestecam, dupa care adaugam laptele in care am dizolvat praful de copt, untura, untul moale la temperatura camerei. Adaugam...

Citeste continuarea

Aperitiv Shakshouka (Ochiuri in sos condimentat de rosii)

Postat de RODIMUR

Aperitiv Shakshouka (Ochiuri in sos condimentat de rosii)

Se curăță ceapa, se taie mărunt și se călește ușor în ulei de măsline. Se adaugă în tigaie ardeiul gras, spălat, curățat și feliat subțire (julienne). Se acoperă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2015, 23:07

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking