Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

Postat de Oana in Aperitive / Garnituri
27 Apr 2009 | 8849 vizualizari
Rulou de omleta cu marar si ceapa verde

Este excelent pentru micul dejun, iar copiii vor fi extrem de incantati! Prezentarea este deosebita, dar este o simpla omleta delicioasa!

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 linguri cu branza telemea sfaramata
  • un fir de ceapa verde
  • o lingura cu marar proaspat tocat
  • o lipie libaneza
  • o felie de sunca
  • 2 frunze de salata

Mod de preparare

Mai intai preparam omleta. Branza o punem intr-un castron si o sfaramam bine cu furculita (daca este mai tare se poate da pe razatoare). Adaugam ouale si batem bine cu furculita. Adaugam ceapa taiata rondele fine si mararul tocat.

Intr-o tigaie de teflon punem cativa stropi de ulei de masline si lasam sa se incinga bine. Coacem apoi omleta pe ambele parti si o intoarcem cu grija sa nu se rupa.

Asezam lipia pe o farfurie, apoi omleta o rasturam peste lipie, asezam felia de sunca si frunzele de salata si rulam bine, ca pe o clatita. O taiem apoi in 3 si se serveste calda cu rosii proaspete sau masline.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou de omleta cu marar si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi

Postat de rocsi_1612

Aperitiv bulete de cascaval cu cartofi

Curatati cartofii, ii spalati si ii taiati cuburi. Ii puneti la fiert in apa cu putina sare. Cand sunt bine patrunsi, ii scurgeti de apa, ii zdrobiti cu furculita si ii lasati sa se raceasca....

Citeste continuarea

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

Postat de panacris

Trandafiri din foietaj cu bacon si cascaval

 Aluatul de foietaj se lasă la dezghețat, apoi se întinde pe masa de lucru, se unge cu un strat subțire de muștar clasic, apoi se așează feliile de bacon, peste ele feliile de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.07.2015, 23:07

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking