Rulouri cu crema de branza

Postat de rocsi_1612 in Aperitive / Garnituri
19 Oct 2010 | 7419 vizualizari
Rulouri cu crema de branza

Ingrediente

  • 10 felii sunca de praga
  • pentru crema de branza:
  • 350 gr branza de vaci
  • o lingura unt
  • piper
  • marar in cantitate mai mare
  • sare(eu sincer am pus putina vegeta ca i-a dat un gust mai bun)
  • gogosar rosu

Mod de preparare

Feliile de sunca trebuie sa fie taiate cat mai subtire. Branza o frecam bine cu o furculita. Adaugam untul si amestecam pana devine ca o pasta. Punem si piperul cu sarea. Mararul il spalam,indepartam cozile si il tocam foarte marunt. Il punem peste branza si omogenizam bine.

luam cate o felie de sunca. Punem cate o lingura de crema de branza,apoi o intindem cu un cutit. Rulam bine si prindeam cu o scobitoare. Asa procedam cu toate rulourile. Deasupra fiecaruia asazam si o feliuta de gogosar.

Sunt delicioase!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor

Postat de panacris

Rulouri de dovlecel si zucchini umplute cu crema de branza la cuptor

Dovleceii se spală, apoi se curăță de coajă partial, cu curățătorul de citrice (opțional). Apoi se taie la capete și se taie cu ajutorul unui cuțit, curățător de legume sau...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Postat de rocsi_1612

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Rulourile: Ciupercile le scurgeti de lichid, le spalati si le tocati mai marunt. Ceapa curatata o tocati marunt, iar usturoiul il curatati si il taiati in doua. Puneti o lingura de ulei intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2010, 15:06
Foarte bun!
la 19.10.2010, 15:53
la 19.10.2010, 15:55
la 19.10.2010, 16:08
bune buneee!
la 19.10.2010, 17:03
ce frumusel le-ai aliniat

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking