Rulouri cu piept de curcan

Postat de nadina73 in Mancaruri cu carne
10 Mai 2010 | 12060 vizualizari
Rulouri cu piept de curcan

atat calde cat si reci sunt extraordinar de bune

Ingrediente

  • 400 g piept file de curcan
  • cascaval feliat 200g
  • 200 sunca feliata subtire
  • ardei rosu
  • ardei verde
  • 50 g unt
  • 1-2 rosii
  • sare
  • piper
  • putin ulei de masline

Mod de preparare

Se condimenteaza bine cu sare si piper pieptul de curcan (se poate si cu piept de pui ,in schimb eu prefer mai bine cel de curcan) apoi se pune cate o feliuta de sunca si cate una de cascaval,iar la un capat se pun cate 1 feliuta ardei rosu si una de  ardei verde si se ruleaza ,

se prinde cu putina ata subtire

Se pun rulourile intr-un vas de yana cu putin unt,

peste fiecare rulou(mie mi-au iesit 9)se pun cate 2 bucatele de unt si cate o feliuta de rosie

Dupa ce am pus toate rulourile ,stropim bine cu ulei de masline si punem la cuptor pentru 45-50 minute

Se servesc cu garnitura de orez,cartofi...si cu o salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Postat de rocsi_1612

Rulouri de curcan cu ciuperci in sos alb

Rulourile: Ciupercile le scurgeti de lichid, le spalati si le tocati mai marunt. Ceapa curatata o tocati marunt, iar usturoiul il curatati si il taiati in doua. Puneti o lingura de ulei intr-o...

Citeste continuarea

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911

Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.05.2010, 17:59
fetele masa e gata..................
la 10.05.2010, 18:48
5 furculite Noroc ca am mancat ca mor de pofta altfel cand intru aici
la 10.05.2010, 18:48
sunt prima, vreau 2ce bine arata, nadina o sa fac si eu
la 10.05.2010, 18:49
sylvia miai luato inainte dar tot 2 vreau
la 10.05.2010, 19:10
am sosit cu furculitele...................foarte,foarte frumos.......felicitari,nadina...............

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking