Ingrediente
- 200 grame Branza Gouda sau cascaval
- 150 grame sunca presata bio
- 4 foi de aluat pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
- 2 lingurite de mustar cu miere
Mod de preparare
Foile de aluat se decongeleaza, daca sunt congelate.
Branza se taie cuburi mici.
Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 1-2 felii de sunca presata aproape de centrul foii. Se aseaza cuburi de branza deasupra si se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat.
Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute.
Se consuma imediat impreuna cu mustarul cu miere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca presata si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|