Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
15 Mar 2015 | 3541 vizualizari
Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

Perfecte pentru micul dejun sau o gustare rapida.

Ingrediente

  • 200 grame Branza Gouda sau cascaval
  • 150 grame sunca presata bio
  • 4 foi de aluat pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
  • 2 lingurite de mustar cu miere

Mod de preparare

Foile de aluat se decongeleaza, daca sunt congelate. 

Branza se taie cuburi mici. 

Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 1-2 felii de sunca presata aproape de centrul foii. Se aseaza cuburi de branza deasupra si se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat. 

Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. 

Se consuma imediat impreuna cu mustarul cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca presata si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Lipii libaneze cu omleta si branzeturi

Postat de rocsi_1612

Lipii libaneze cu omleta si branzeturi

Ouale le batem spuma, punem un praf de sare si piper. Tocam jumatate din mararul verde, il amestecam cu ouale. Conectam Panini Maker la curent, punem bucatile de bacon si le rumenim usor. Turnam...

Citeste continuarea

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Postat de AdrianUdrea

Sandvisuri la tigaie cu aluat dospit si diverse ingrediente

Pentru aluat, se cerne faina intr-un vas, se face o adancitura la mijlocul ei si se pun acolo drojdia, zaharul si putina apa calda. Se amesteca aceste ingrediente pana se omogenizeaza, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2015, 14:19
ce apetisante!
la 15.03.2015, 14:20
la 15.03.2015, 14:41
bune!
la 15.03.2015, 15:19
Mmmmmmm,ce bune!
la 15.03.2015, 15:33

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking