Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

Postat de Satisfyyourcravings in Sandvisuri
15 Mar 2015 | 3547 vizualizari
Rulouri cu sunca presata si branza Gouda

Perfecte pentru micul dejun sau o gustare rapida.

Ingrediente

  • 200 grame Branza Gouda sau cascaval
  • 150 grame sunca presata bio
  • 4 foi de aluat pentru Loempia (pot fi inlocuite cu foi de orez)
  • 2 lingurite de mustar cu miere

Mod de preparare

Foile de aluat se decongeleaza, daca sunt congelate. 

Branza se taie cuburi mici. 

Se aseaza o foie de aluat cu unul dintre colturi spre noi. Se aseaza 1-2 felii de sunca presata aproape de centrul foii. Se aseaza cuburi de branza deasupra si se aduce cotul dinspre noi catre centru, acoperind umplutura, apoi coltul din stanga si cel din dreapta, avand grija ca umplutura sa fie complet acoperita de aluat. Se ruleaza o data, se unge aluatul cu putin apa si se continua rularea pana la capat. 

Se pot praji in baie de ulei pentru 5-7 minute pana devin aurii sau se pot unge cu ulei si se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade Celsius pentru 10-15 minute. 

Se consuma imediat impreuna cu mustarul cu miere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri cu sunca presata si branza Gouda" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Sandvis "Yam-yam"

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvis "Yam-yam"

Se taie chifla pe jumatate. Se taie salata, pastrandu-se doar partea de sus, creata, si se pune o frunza pe chifla (partea inferioara). Se adauga doua felii de muschi afumat, apoi o felie de...

Citeste continuarea

Sandvis cu stelute pe bat

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvis cu stelute pe bat

Cu ajutorul unei forme de stea, metalica, se decupeaza painea, salamul si branza topita. Pe un bat pentru frigarui se asambleaza sandvisul, astfel: paine + salam + branza + paine + salam +...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2015, 14:19
ce apetisante!
la 15.03.2015, 14:20
la 15.03.2015, 14:41
bune!
la 15.03.2015, 15:19
Mmmmmmm,ce bune!
la 15.03.2015, 15:33

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking