Rulouri de clatite umplute cu cascaval

Postat de privatelaura in Sandvisuri
19 Feb 2016 | 5262 vizualizari
Rulouri de clatite umplute cu cascaval

Cine ma cunoaste, stie ca prefer oricand saraturile dulciurilor. Cazul de fata o dovedeste, in sensul ca am savurat cu multa pofta aceste rulouri, sunt bestiale! Va las si reteta mea!

Ingrediente

  • pentru clatite:
  • - 2 oua
  • - 1 praf sare roz
  • - 4 linguri iaurt gras
  • - 600 ml lapte dulce
  • - 1 canita faina de grau
  • pentru umplutura:
  • - 200 gr mozzarella
  • - 200 gr sunculita/bacon
  • pentru crusta:
  • - pesmet de paine
  • - oregano, cimbru, sare, chilli, turmeric pudra
  • - 1 ou
  • - 2-3 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Conectam aparatul Panini Maker.

Intr-un castron, batem ouale cu putina sare. Adaugam iaurtul, laptele si amestecam. La sfarsit adaugam faina, amestecand cu un tel, pana se omogenizeaza compozitia.

Deschidem cu atentie capacul aparatului, si cu ajutorul unui polonic, turnam un disc de aluat, lasam cateva secunde, apoi inchidem usor capacul si lasam aproximativ 20 secunde sa se coaca. Scoatem clatita usor rumenita pe un platou. Procedam la fel cu restul de compozitie. Vom obtine aproximativ 8-10 clatite pe care le dam deoparte.

Pregatim o tava cu hartie de copt si pornim cuptorul.

Taiem baconul cubulete, si cascavalul in batoane groase cam cat un deget. Spargem si batem un ou intr-un bol.

Amestecam pesmetul cu condimentele.

Luam cate o clatita, asezam in mijloc un baton de cascaval, putin bacon si rulam, indoind si marginile laterale, ca un rulou inchis. Procedam la fel cu restul clatitelor.

Fiecare clatita o trecem prin ou batut, apoi o tavalim prin pesmet, si o asezam in tava. Presaram 2-3 linguri cu ulei de masline peste rulouri si le dam la copt, la foc iute, pentru aproximativ 7-8 minute.

Cand devin rumene, le scoatem pe un platou. Le servim calde. Sunt de-a dreptul dementiale!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de clatite umplute cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sandvisuri in foaie de cartofi

Postat de Pungasa_Rogue

Sandvisuri in foaie de cartofi

Se spala cartofii si se pun la fiert. Dupa ce s-au fiert, se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se dau pe razatoarea mare. Se amesteca cu ouale, sarea, busuiocul, cimbrul si faina. Se...

Citeste continuarea

Sandwich vegetarian

Postat de CulinaryRainbow

Sandwich vegetarian

   Am tăiat chifla în două jumătăți. Pe cea de la bază am întins un puțin peperoncizi, iar pe cealaltă pesto.    Pe chifla picantă am așezat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2016, 14:51
la 19.02.2016, 15:05
bune bune
la 19.02.2016, 15:15
Ce-mi plac!
la 19.02.2016, 15:15
la 19.02.2016, 15:27
Tare gustoase

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking