Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911 in Curcan
6 Feb 2019 | 6484 vizualizari
Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Un pranz delicios si pe gustul tuturor, iar daca nu va place carnea de curcan, o puteti inlocui cu cea de pui sau de ce nu, cu cea de porc. Rezultatul va fi la fel de gustos.

Ingrediente

  • 1 buc piept de curcan
  • sare, piper
  • 2 linguri condiment pentru pui
  • 3-4 felii de sunca (depinde cat de mari sunt feliile)
  • 4 felii de cascaval
  • masline verzi umplute cu gogosari
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 kg cartofi rosii
  • sare roz de Himalaya
  • verdeturi pentru cartofi
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de carne sunca, cascavalul si maslinele taiate felii. Se ruleaza pe lungime cat mai strans. Se prinde cu scobitori pentru a nu se desface si se leaga cu ata. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata de carne.

Se ung rulourile cu ulei si se maseaza cu condimentul pentru pui. Se lasa la rece pana se pregatesc cartofii.

Se curata cartofii, se spala si se taie in felii mai groase, pe lungime.

Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt. Se asaza cartofii unul langa altul, se presara sare, verdeturi si se stropesc cu ulei.

Se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Cand sunt cartofii pe jumatate facuti, se introduce gratarul in cuptor, asezat deasupra tavii cu cartofi, se asaza pe el rulourile de carne si se lasa sa se gateasca. Se intorc si pe partea cealalta. Spre final, se pune cuptorul pe functia grill pentru a se rumeni usor atat cartofii cat si carnea. 

Se taie carnea de curcan in rulouri si se servesc imediat alaturi de muratura preferata sau de sos de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mâncărică de cartofi cu carne de curcan

Postat de ela2015

Mâncărică de cartofi cu carne de curcan

Curățăm carnea de pielițe și tendoane și o tăiem bucăți mici, cât o înghițitură. Într-o tigaie încingem uleiul și punem carnea. O dăm la foc mic, să se...

Citeste continuarea

Rulada de Curcan Godina

Postat de momo121

Rulada de Curcan Godina

       Intr-o tigaie punem putin ulei si calim 1-2 minute ceapa taiata marunt, dupa care adaugam ciupercile curatate si taiate felii. Lasam la foc iute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2019, 21:00
Foarte bune...!
la 06.02.2019, 21:05
bune bune
la 06.02.2019, 21:10
la 06.02.2019, 21:15
Ce-mi plac!
la 06.02.2019, 21:23
Mai bun ca la fast food

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking