Rulouri de porc cu spanac si cascaval

Postat de postavaru in Porc
4 Sep 2012 | 4356 vizualizari
Rulouri de porc cu spanac si cascaval

Ingrediente

  • 6 felii pulpa de porc
  • 200 g spanac
  • 5 linguri de cascaval ras + 2 linguri
  • 4 catei de usturoi
  • faina
  • 1 ou mare
  • fulgi de porumb zdrobiti
  • ulei de masline
  • sare, piper
  • boia
  • 10 cartofi noi micuti
  • rozmarin
  • 3-4 crengute de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Batem feliile de carne cu ciocanul pentru snitele apoi le condimentam cu sare, piper si boia. Le lasam la frigider 30 de minute.

Intre timp spalam spanacul si il fierbem 3 minute in apa cu sare. Il scurgem bine si il tocam marunt.

Amestecam spanacul tocat cu 5 linguri de cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si cu usturoiul pisat. Adaugam putina sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza.

Pe fiecare felie de carne punem o lingura de umplutura. Indoim putin marginile si rulam.

Ungem o tava cu ulei de masline.
Rulourile le dam prin faina apoi prin ou iar la sfarsit le tavalim bine prin fulgii de porunb zdrobiti amestecati cu 2 linguri de cascaval ras. Asezam rulourile in tava.
Cartofii curatati si taiati sferturi ii condimentam cu sare, piper si boia. Adaugam putin rozmarin si 1 lingura de ulei de masline si amestecam bine.

Punem cartofii in tava printre rulouri iar deasupra asezam crengutele de cimbru.
Dam tava la cuptor, la foc potrivit timp de 15 minute. Scoatem din cuptor si intoarcem rulourile iar apoi mai lasam la cuptor inca 10-15 minute.

Servim calde cu cartofi si salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de porc cu spanac si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Reteta de rulouri cu carne sau Mumii

Postat de Constelatialeu

Reteta de rulouri cu carne sau Mumii

Iata cum se prepara Reteta de rulouri cu carne sau Mumii Feliile de muschi si ceafa le-am batut foarte bine, apoi am presarat sare si piper. M-am apucat sa fac umplutura timp in care am lasat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2012, 09:39
Ce rau imi pare ca nu ti-am multumit personal pentru kefir ! Beau in fiecare zi .
la 04.09.2012, 09:41
Ma bucur ca va place. Multe ar fi fost de povestit, dar timpul a fost foarte scurt.
la 04.09.2012, 09:46
super meniul de azivin la masa!
la 04.09.2012, 09:53
Delicios!
la 04.09.2012, 10:07
Ce buuuun!!! Vin la masa!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking