Rulouri de pui cu "Ceva fin"

Postat de amalia01 in Pui
14 Sep 2013 | 3073 vizualizari
Rulouri de pui cu "Ceva fin"

Un alt fel de cordon bleu...Ce imi plac retele astea pe care le poti reinventa!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • cateva felii de muschi file
  • 1 ou
  • cascaval Delaco
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • boia
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

- pieptul de pui il feliezi ,il condimentezi,il rulezi si il dai la rece

- bati oul bine cu putina sare

- tai cascavalul si ardeiul bastonase

- ungi un vas termorezistent cu ulei

- scoti pieptul de pui si il intinzi

- ungi fiecare fasie cu crema de branza, asezi o felie de muschi file,una de cascaval si un de ardei,apoi rulezi cu grija

- dai ruloul prin ou si pesmet de 2 ori, il fixezi cu o scobitoare si il asezi in vas

- repeti operatiunea cu fiecare bucata de piept de pui

- dai la cuptor pentru 30 minute

- dupa 15 minute scoti din cuptor si intorci rulourile pe cealalta parte si dai din nou la cuptor

- le poti servi ca atare cu salata sau cu garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui manastiresc

Postat de merisor67

Pui manastiresc

Mai intai am pus la fiert carnea de pui pana cand s-a separat grasimea de pe ea, fiind un pui de tara a fost putin grasut. Am scurs carnea si am condimentat-o cu piper, boia de ardei si sare....

Citeste continuarea

Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana

Postat de oanapl

Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana

Iata cum se prepara Reteta de piept de pui cu spanac, ciuperci, ardei si smantana Se alege o tigaie largă și mai adâncă în care se topește untul. Se taie carnea de pui...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 19:26
la 14.09.2013, 20:28
Sunt niste rulouri foarte bune. Iau si eu unul!
la 14.09.2013, 21:52
daca le-a apreciat si mama-soacra! stiti ce mi-a zis sotul?sa o las mai moale cu concursurile ca s-a ingrasat 2 kg!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking