Rulouri de pui cu "Ceva fin"

Postat de amalia01 in Pui
14 Sep 2013 | 3073 vizualizari
Rulouri de pui cu "Ceva fin"

Un alt fel de cordon bleu...Ce imi plac retele astea pe care le poti reinventa!

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 1 cutie crema de branza cu smantana "ceva fin"
  • cateva felii de muschi file
  • 1 ou
  • cascaval Delaco
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • piper
  • boia
  • pesmet
  • ulei

Mod de preparare

- pieptul de pui il feliezi ,il condimentezi,il rulezi si il dai la rece

- bati oul bine cu putina sare

- tai cascavalul si ardeiul bastonase

- ungi un vas termorezistent cu ulei

- scoti pieptul de pui si il intinzi

- ungi fiecare fasie cu crema de branza, asezi o felie de muschi file,una de cascaval si un de ardei,apoi rulezi cu grija

- dai ruloul prin ou si pesmet de 2 ori, il fixezi cu o scobitoare si il asezi in vas

- repeti operatiunea cu fiecare bucata de piept de pui

- dai la cuptor pentru 30 minute

- dupa 15 minute scoti din cuptor si intorci rulourile pe cealalta parte si dai din nou la cuptor

- le poti servi ca atare cu salata sau cu garnitura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu "Ceva fin"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

Postat de gurita_ta2005

Pui cu sos de portocale la cuptor cu cartofi noi

Puiul se spala, se sterge cu prosoape de hartie, se cresteaza, se baga unt pe sub piele, se presara condimente si se unge cu ulei de masline. Punem intr-o tava de ceramica, cu putina apa, si...

Citeste continuarea

Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti

Postat de panacris

Tarta cu carne de pui, muschi salcrud si vinete chinezesti

Ceapa curățată și feliată se pune la călit în ulei și puțină apă, cca. 5 minute la foc rapid, neacoperit. Apoi se adaugă carnea, mușchiul și salamul mărunțite, ciupercile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2013, 19:26
la 14.09.2013, 20:28
Sunt niste rulouri foarte bune. Iau si eu unul!
la 14.09.2013, 21:52
daca le-a apreciat si mama-soacra! stiti ce mi-a zis sotul?sa o las mai moale cu concursurile ca s-a ingrasat 2 kg!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking