Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli

Postat de Valclaudia in Pui
6 Iun 2015 | 2652 vizualizari
Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli

Ingrediente

  • 1 caserola pulpe superioare de pui dezosate (9 bucati)
  • o mana frunze proaspete de spanac
  • 5 tije de sparanghel alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 broccoli (al meu era cam trecut dar mi-a parut rau sa-l arunc)
  • putina boia dulce

Mod de preparare

Spanacul se spala sub jet de apa rece si se taie fasii, apoi se caleste in tigaia antiaderenta 2-3 minute intr-o lingura ulei de masline. Nu uitam sa presaram un praf de sare si putin piper pentru gust.

Pulpele de pui dezosate se desfac, presaram sare si piper dupa gust, apoi punem in strat subtire spanac calit si 1 bucata sparanghel curatat si spalat la mijloc.

Rulam carnea si prindem capetele cu scobitori.

Procedam la fel si cu celelalte 8 pulpe.

Preincalzim cuptorul la 175 grade.

Buchetelele de broccoli spalate se aseaza intr-o tava de yena, deasupra asezam rulourile,presaram putina boia dulce pentru culoare, picuram putin ulei de masline si acoperin forma cu staniol.

Dam macarea acoperita la cuptor pentru 25 minute, apoi indepartam staniolul si intoarcem rulourile la fiecare 5 minute pana se rumenesc dupa preferinta. Eu le-am mai lasat alte 30 minute.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu spanac si sparanghel pe pat de broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Pui cu sos de mustar si praz

Postat de Oana

Pui cu sos de mustar si praz

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie pe jumatate, crestand putin partea mai groasa. Se condimenteaza cu sare si piper de la Fuchs si se unge fiecare parte cu cate o lingurita de...

Citeste continuarea

Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi

Postat de RuxyRux

Piure taranesc in vasul roman cu pui si usturoi

Se fierb cartofii ca pentru piure.  Intr-o tigaie se caleste usor ceapa presarata cu foarte putina sare, se pune si afumatura taiata dupa dorinta, eu am taiat si fasii si cuburi si se lasa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2015, 16:17
super faina
la 06.06.2015, 16:25
Bun, bun! Si arata si bine!
la 06.06.2015, 16:36
bun, bun!
la 06.06.2015, 17:09
Buna mancare ai facut Claudia
la 06.06.2015, 17:13

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking