4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de prepararePieptul de pui se feliaza si se bate folosind o folie alimentara,astfel nu se va rupe si nu vom stropi toata bucataria. Se condimenteaza si se lasa la frigider o ora. Se pune apoi pe fiecare bucata cate o felie de branza topita,se închid capetele sa nu iasa branza,se ruleaza.Apoi se înfasoara în feliile de bacon. Se pun într-un vas în care am pus putin ulei si apa.Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor pâna când carnea se înmoaie. Scoatem folia si lasam sa se rumeneasca. Servim ca atare sau alaturi de o garnitura. Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui în bacon" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Pungasa_Rogue
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Pieptul de pui se spala, se bate putin cu ciocanul si se da cu sare si cu condimente. Se asaza doua felii de bacon pe un tocator, se pune o felie...
Citeste continuareaPostat de rocsi_1612
Incepeti cu pregatirea orezului : Spalati orezul, il scurgeti bine. Ceapa verde curatata, o taiati rondele. Morcovul decojit il faceti cuburi, iar ciupercile le spalati si le feliati....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|