Ingrediente
- 5 felii de salam umed
- cateva lingurite de branza Ceva Fin pufos
- cateva masline
- 2 ardei rosii
- o bucata de praz taiata rondele
- 1 frunza de varza chinezeasca
- 2 felii cascaval (din care decupam forme pentru a orna rulourile)
- praf de marar uscat
Mod de preparare
Ardeiul se spala si se taie felii subtiri.
Prazul se spala si se taie rondele.
Frunza de varza chinezeasca se spala si se taie fasii.
Feliile de salam se ung cu cate o lingurita de branza de la Delaco "Ceva Fin pufos". Rulam fiecare felie de salam si formam rulouri pe care le prindem cu cate o scobitoare la mijloc pentru sustinere.
Decupam forme de cascaval pe care le asezam in scobitoare deasupra rulourilor cu branza.
Pregatim farfuria astfel:
- La baza asezam fasiile de varza chinezeasca;
- In mijloc asezam rulourile;
- Pe margini decoram cu feliute subtiri de ardei rosu,masline negre si rondele de praz;
- Presaram marar uscat
Gata... puteti servi, pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de salam cu Ceva Fin" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|