Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci

Postat de simonacallas in Aperitive / Garnituri
9 Mar 2014 | 11155 vizualizari
Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci

Un aperitiv simplu si gustos

Ingrediente

  • 6 tortilla wraps
  • 250g ricotta
  • 200g branza telemea
  • o conserva (400g) ciuperci
  • o lingurita rasa piper negru macinat
  • marar proaspat tocat

Mod de preparare

Se amesteca telemeaua, ricotta, ciupercile scurse si tocate, se asezoneaza cu piper si marar dupa gust.

Crema obtinuta se intinde pe foile de tortilla, care se ruleaza si se infasoara strans in folie alimentara. 

Se tin la rece 1-2 ore, pentru a se stabiliza forma de rulou. Se servesc ca aperitiv.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de tortilla cu ricotta si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv bruschete cu leurda si avocado

Postat de Ksenya

Aperitiv bruschete cu leurda si avocado

Spala bine leurda in cateva ape.  Pune o oala cu apa la fiert cu un pic de sare, cand apa incepe sa clocoteasca, adauga leurda, amesteca si lasa cam 30 sec. Scoate leurda si trece-o...

Citeste continuarea

Jumari de porc

Postat de rocsi_1612

Jumari de porc

Luati bucata de slanina si indepartati usor soricul. Daca va place cu tot cu soric, atunci o lasati asa. Taiati cuburi potrivite si cat de cat egale, ca sa se pregateasca in acelasi timp. Intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.03.2014, 09:46
bune
la 09.03.2014, 11:00
ce bune sunt!!
la 09.03.2014, 11:09
la 09.03.2014, 17:03
Nu am mâncat tot ce e acolo combinat, separat da, şi ştiind gustul fiecărui ingredient îmi închipui ce bun a fost. Plus că mărarul proaspăt are o savoare deosebită.
la 09.03.2014, 21:35
Va multumesc mult, tuturor, pentru aprecieri

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking