Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
11 Oct 2014 | 2696 vizualizari
Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval

O reteta foarte usoara si delicioasa.

Ingrediente

  • un piept de pui mai mare
  • 5-6 felii de cascaval
  • 5-6 felii de sunca sau muschi file
  • ciuperci
  • sare
  • condimente
  • ulei

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se sterge si se feliaza ca pentru snitele (5-7 bucati). Se bat bucatile de pui cu ciocanul de snitele, se sareaza, se condimenteaza si se pune pe fiecare bucata de pui cate o felie de cascaval peste care se aseaza felia de sunca si se ruleaza strans. Se prinde ruloul cu ace de carne sau cu scobitori si se aseaza bine intr-un vas de yena. Dupa ce am asezat toate rulourile se presara ciupercile taiate si putina sare sau vegeta. Se stropesc cu putin ulei si se introduc la cuptor. Capacul de la vas face toata treaba ;) se fac mai mult in aburi. Se lasa la copt cam 45-50 minute in functie de cuptor. 

Se servesc alaturi de orice garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din carne de pui cu sunca si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coasta de miel umpluta

Postat de Ina

Coasta de miel umpluta

Avem nevoie de o coasta intreaga, pe care o desprindem cu grija la transarea mielului. Cu un cutit bine ascutit separam carnea de oase ( mergand cat mai aproape de os ) , formand un buzunar in...

Citeste continuarea

Varza calita cu afumatura

Postat de Valclaudia

Varza calita cu afumatura

Ceapa si ardeii se curata, se toaca si se calesc cateva minute. Adaugam varza spalata si tocata la cutit, afumatura clatita sub jet de apa rece, foaia de dafin, boabele de mustar si de piper...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2014, 16:53
Tare bune
la 11.10.2014, 19:41
la 11.10.2014, 20:43
la 11.10.2014, 22:27
la 13.10.2014, 18:48

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking