Rulouri din muschi de porc cu piure de cartofi

Postat de lavinia24 in Porc
19 Ian 2011 | 8701 vizualizari
Rulouri din muschi de porc cu piure de cartofi

Ingrediente

  • 500 g muchi de porc
  • 1 carnat de casa
  • sare,piper
  • condimente
  • 5-6 catei de usturoi
  • 7-8 cartofi
  • 100 g unt

Mod de preparare

Muschiul de porc se taie felii subtiri,se condimenteaza cu sare si piper,se ruleaza cu bucatele de carnat de casa si se aseaza intr-un vas de yena,uns cu putin ulei inainte.Se acopera cu o folie de aluminiu si se baga la cuptor la foc potrivit pentru 40-45 de minute.Cand sunt aproape facute,se scoate folia de aluminiu si se mai lasa 5-10 min pt a se rumeni.

Cartofii se taie cubulete,se pun la fiert,si cand sunt gata se paseaza impreuna cu untul si se adauga sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc cu piure de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Postat de Corina33

Sarmale in foi de varza acra cu afumatura

Se spala varza din mai multe ape, se desprind frunzele de pe cotor si se curata de nervuri. Cele mai micute se taie fasii si se pun intr-o oala mare in care vom fierbe sarmalele. Sunca afumata se...

Citeste continuarea

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Postat de mihaelar63

Carne de porc cu sos de rosiii, paste si fasole verde

Carnea de porc se taie bucati potrivite si se trage in uleiul incins pana prinde putina crusta. Tocati ceapa galbena si usturoiul si le puneti la prajit. Sarati. Cand ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.01.2011, 15:08
Ooooooooooooooo , si ceva elaborat pe ziua de azi ...
la 19.01.2011, 15:17
arata foarte bine
la 19.01.2011, 15:18
bun bun
la 19.01.2011, 15:20
la 19.01.2011, 15:20
foarte bune

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking