Rulouri din muschi de porc si sunca

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2010 | 10110 vizualizari
Rulouri din muschi de porc si sunca

Ingrediente

  • .8 bucati muschi de porc
  • .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga)
  • .ulei de masline
  • .boia dulce/iute(dupa preferinte)
  • .oregano
  • .marar uscat
  • .sare,piper
  • .8 fire ceapa verde

Mod de preparare

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare bucata de muschi se stropeste pe ambele parti cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu boia, oregano,marar, sare si piper.Apoi pe fiecare bucata de muschi se pune cate o felie de sunca si se ruleaza.Se prinde fiecare rulou format in cate o scobitoare, se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa si se da la cuptor ,intorcand  rulourile de pe o parte pe alta pana cand acestea  sunt bine rumenite.Se scot pe un platou  si se pot servi atat calde cat si reci.Pentru aspect fiecare rulou se "leaga" cu cate un fir de ceapa verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Insulite de dovlecei

Postat de RuxyRux

Insulite de dovlecei

Dovlecelul se rade, se stoarce de zeama, se amesteca cu ceapa si usturoiul date pe razatoare, se adauga restul ingredientelor. Se amesteca bine, se omogenizeaza perfect compozitia, apoi se iau...

Citeste continuarea

Melcisori cu telemea si masline si cu branza si oregano

Postat de mirela0911

Melcisori cu telemea si masline si cu branza si oregano

Aluatul: Se pregateste maiaua din 100 ml lapte caldut, zahar, o lingura de faina si drojdia maruntita. Se lasa la loc caldut sa creasca.  Intr-un bol se cerne faina, se amesteca cu sarea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2010, 15:48
mai ,mai ce ai facut aici ,super tare ,am pus furculitele pot sa vin ?arata grozav de bine
la 04.05.2010, 15:51
ce rulouri frumoase
la 04.05.2010, 18:10
foarte bine arata..... as papa si eu .....
la 04.05.2010, 19:07
nadina, hai sa ne hotaram -vin eu la tine sau tu la mine?...............sau ne intalnim undeva la mijlocul drumului?..................te pup!
la 04.05.2010, 19:08
rocsi, multumesc!..................

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking