Rulouri din muschi de porc si sunca

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
4 Mai 2010 | 10136 vizualizari
Rulouri din muschi de porc si sunca

Ingrediente

  • .8 bucati muschi de porc
  • .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga)
  • .ulei de masline
  • .boia dulce/iute(dupa preferinte)
  • .oregano
  • .marar uscat
  • .sare,piper
  • .8 fire ceapa verde

Mod de preparare

Daca muschiul de porc este bucata intreaga se taie felii subtiri care se bat putin cu ciocanul.Fiecare bucata de muschi se stropeste pe ambele parti cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu boia, oregano,marar, sare si piper.Apoi pe fiecare bucata de muschi se pune cate o felie de sunca si se ruleaza.Se prinde fiecare rulou format in cate o scobitoare, se aseaza intr-o tava in care am pus putina apa si se da la cuptor ,intorcand  rulourile de pe o parte pe alta pana cand acestea  sunt bine rumenite.Se scot pe un platou  si se pot servi atat calde cat si reci.Pentru aspect fiecare rulou se "leaga" cu cate un fir de ceapa verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din muschi de porc si sunca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei

Postat de Oana

Dovlecei umpluti cu branza, rosii si ardei

Dovlecelul se spala si se taie pe lung in felii subtiri. Se incinge o tigaie grill si se frig usor dovleceii pe ambele parti. Se presara cu sare si oregano. Se scot pe un platou si se lasa sa se...

Citeste continuarea

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Postat de anuta

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.05.2010, 15:48
mai ,mai ce ai facut aici ,super tare ,am pus furculitele pot sa vin ?arata grozav de bine
la 04.05.2010, 15:51
ce rulouri frumoase
la 04.05.2010, 18:10
foarte bine arata..... as papa si eu .....
la 04.05.2010, 19:07
nadina, hai sa ne hotaram -vin eu la tine sau tu la mine?...............sau ne intalnim undeva la mijlocul drumului?..................te pup!
la 04.05.2010, 19:08
rocsi, multumesc!..................

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking