Rulouri din piept de pui cu garnitura de mazare

Postat de marieta in Pui
29 Noi 2010 | 4719 vizualizari
Rulouri din piept de pui cu garnitura de mazare

zic eu ca e buna!!!

Ingrediente

  • 1kg de piept de pui,
  • 200gr caizer,
  • 100gr unt,
  • Patrunjel verde tocat,
  • 3 oua ,
  • faina,
  • pesmet,
  • ulei pentru prajit,
  •  1kg mazare congelata
  • o ceapa mare,
  • pasta de rosii,
  • boia de ardei,
  • marar uscat

Mod de preparare

se taie pieptul de pui in feli subtiri si se bat putin avand grija sa nu se rupa.apoi pe fiecare felie se pune feli subtiri de unt si bucatele de caizer si se presara cu sare ,piper si patrunjel tocat, se ruleaza si se prinde in scobitori apoi se dau prin faina ou si pesmet apoi se prajesc in ulei incins si se scot pe servetele de hartie.se pregateste intre timp mazarea.se caleste ceapa tocata marunt in 3 linguri de ulei apoi se pune 1lingurita de boia de ardei si 2 linguri de pasta de tomate apoi se pune mazarea si putina apa si se fierbe pana se inmoaie mazarea potrivinduse de sare ,piper,si se pune marar verde sau uscat tocat!se pune mazarea intr-o forma si deasupra se pun rulourile dupa ce se scot scobitorile si se da pt 15 minute la cuptor apoi se serveste alaturi de o salata!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu garnitura de mazare" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulou din piept de pui cu bacon si prune uscate

Postat de simona72

Rulou din piept de pui cu bacon si prune uscate

Bucata de piept de pui se spala si se zvanta. Se taie cu un cutit cu lama mare pe toata lungimea lui in asa fel incat sa obtinem o felie lunga si subtire din piept de pui. Se asezoneaza carnea cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.11.2010, 00:24
imi cer scuze pentru calitatea proasta a pozelor!!!dar deocamdata nu am alta posibilitate!!
la 29.11.2010, 00:57
primate-am prinsce bine ca acuma mai papam si de la tinedar sa ne pui si retete de dulciuri ,ai multe si bune chiar daca sant cu indulcitor
la 29.11.2010, 00:57
inca nu ai furcu dar o sa revin
la 29.11.2010, 00:59
imi rup gatu marieta cand ma uit la poze
la 29.11.2010, 01:00
gata acuma am vazut ca ai iesit de pe mess

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking