Ingrediente
- 1 piept de pui
- 6 felii branza topita
- 6 felii pastrama(se poate si fara dar eu aveam asa ca am pus)
- sare
- piper
- 200 ml suc de rosii
- 2-3 linguri ulei
- 1 lingura unt
- patrunjel verde
Mod de preparare
Pieptul de pui (fara piele si os) se spala bine.
se taie in 6 bucati.
se bat cu ciocanul de snitele,dar nu foarte tare ca sa faramati pieptul.
le condimentati pe ambele parti cu sare si piper.
asezati pe fiecare bucata cate o feliuta pastrama si o felie branza topita.
rulati sau impachetati si prindeti cu scobitori.
ungeti o tava cu putin ulei.
asezati rulourile in ea.
sucul de rosii il amestecati cu 4-5 linguri apa si il turnati peste rulouri.
untul il taiati bucati mici si ii dati drumul printe rulouri.
acoperiti tava cu staniol si bagati-o in cuptor,la o temperatura potrivita.
cand sunt aproape gata rulourile,scoateti staniolul si mai lasati cam 5 minute in cuptor,la foc mai mare.
apoi le scoateti si le presarati cu patrunjel verde.
pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de pui cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (31)
|