Rulou din piept de pui

Postat de mena29 in Pui
10 Ian 2011 | 9608 vizualizari
Rulou din piept de pui

Initial as fi vrut sa fac piept de pui la gratar cu salata asortata dar mi-am zis ca ar fi bine sa fac ceva mai altfel:)).Sursa de inspiratie a fost miha, ca de multe alte ori. Pentru ca mi-a placut Cordon Bleu-ul ei dar si pentru ca nu mai aveam cascaval(l-am folosit ieri la pizza:)) ) si sunca la fel,am facut ceva cu ce aveam in frigider :)).

Ingrediente

  • 2 piepti pui;
  • 8 felii salam din piept de curcan;
  • 4 felii brinza topita feliata;
  • 16 feliute muschiulet de porc;
  • 12 feliute carnati de casa;
  • 2 oua;
  • 2 linguri faina;
  • pesmet;
  • ulei pentru prajit;
  • sare;
  • piper.

Mod de preparare

Am dezosat cei doi piepti de pui si fiecare piept de pui l-am impartit in doua, astfel au rezultat patru bucati piept pui pe care le-am feliat frumos, am pus pe un tocator cate un piept de pui pe care l-am acoperit cu o bucata de folie alimentara si l-am batut usor cu ciocanul de snitel. Am condimentat cu sare si piper fiecare felie de piept pui iar deasupre fiecarei felii am asezat frumos 4 felii muschiulet de porc,apoi 2 felii salam din piept de curcan, 3 feliute carnati de casa si cate o felie de branza topita feliata. Am rulat pieptul de pui foarte strans si l-am prins cu tepuse din cele pe care le folosesc la frigarui.

Am batut cele doua oua cu doua linguri de faina si un praf de sare.Am luat fiecare rulou si l-am dat prin ou si mai apoi prin pesmet dupa care am prajit rulourile in ulei incins. Au iesit foarte delicioase si le-am servit cu salata asortata si cu un pahar de vin alb,productie proprie :)) .

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulou din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Rulou din piept de pui

Postat de Zamfira

Rulou din piept de pui

Feliem pieptul de pui în 4 părți egale. Ștergem de apă feliile de piept de pui și le batem subțire. Sărăm, piperăm după gust și adăugam 1/2 din cantitatea de cimbru....

Citeste continuarea

Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci

Postat de simona72

Rulou din piept de pui cu umplutura de ciuperci

Pieptul de pui se spala si se usuca cu prosoape de hartie. Se taie din bucata de piept de pui in asa fel incat sa obtinem o bucata mare si subtire. Cu un cutit cu lama mare si lunga se taie o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.01.2011, 20:33
Bun!
la 10.01.2011, 20:33
pentru mineeeee
la 10.01.2011, 20:33
miha,ai ajuns prima imparti si cu mine
la 10.01.2011, 20:34
si cris
la 10.01.2011, 20:35
Miha

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking