Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata si legume

Postat de violeta30 in Mancaruri cu carne
11 Oct 2014 | 3765 vizualizari
Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata si legume

Sunt potrivite pentru orice ocazie. Daca vrei sa impresionezi la o cina le poti face si vei obtine foarte multe aprecieri.

Ingrediente

  • un piept de pui mare
  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • condimente
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei rosu
  • un varf de cutit de bicarbonat
  • cateva linguri de apa minerala
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Se spala pieptul de pui, se sterge si se fac cam 5-6 bucati cat palma (mie mi-au iesit 7 ca le-am feliat mai subtire), ca pentru snitele. Se bat pe fiecare parte cu ciocanul de snitele si se sareaza. Se caleste ceapa si ardeiul in ulei sau in unt pana se inmoaie, se lasa la racit si se pune peste carnea tocata si se amesteca impreuna cu apa minerala (cam 4-5 linguri), oul, bicarbonatul, condimentele, sarea (se poate pune si patrunjel tocat pentru gust si aspect). Morcovul se taie fasii si se pune la fiert pana se inmoaie.

Pregatim feliile din piept de pui peste care punem o lingura de carne tocata, iar pe mijloc 2 fasii de morcov si rulam strans. Se prind cu ace de carne sau cu scobitori si se pun intr-un vas de yena cu capac. Se presara ulei peste rulouri si se introduc la cuptor cam 45-50 minute.

Se servesc alaturi de orice garnitura.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din piept de pui cu miez de carne tocata si legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta cu foi, carne si ciuperci

Postat de ancutsa

Placinta cu foi, carne si ciuperci

  Intr-un castronel, se pregateste maiaua: se faramiteaza drojdia cu o furculita, se adauga 100 ml apa, zaharul si 3 linguri de faina, amestecand pana se obtine o pasta mai moale. Se lasa...

Citeste continuarea

Prepelite in foi de vita

Postat de panacris

Prepelite in foi de vita

Prepelițele curățate, se sărează puțin. Din măruntaiele de prepeliță se foloseșe doar ficatul curățat și eventualele oușoare din interiorul păsării. Acestea se introduc în...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2014, 16:57
la 11.10.2014, 19:42
la 11.10.2014, 20:42
Pe gustul meu!
la 11.10.2014, 22:27
buneeeeeeeeee
la 13.10.2014, 18:49

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking