Rulouri din pulpe de pui cu legume , branza topita si pepene galben pe pat de cartofi

Postat de delia64 in Pui
27 Mai 2014 | 3317 vizualizari
Rulouri din pulpe  de pui cu legume , branza topita si pepene galben  pe pat de cartofi

Aceasta reteta o stiu de la Rares , fiul meu , azi am facut-o pentru prima data , cu siguranta o voi mai repeta .

Ingrediente

  • 5 pulpe pui dezosate
  • 5 fire de ceapa verde
  • 1/2 radacina telina
  • 2 morcovi
  • 1 felie pepene galben
  • 3 triunghiuri branza topita
  • 50 ml. ulei de masline
  • piper
  • sare
  • 1 lingura vegeta
  • 1 kg. cartofi

Mod de preparare

Se curata ceapa si se taie pe lungime  , la fel si telina si pepenele .

Se curata morcovul si se taie cubulete  la fel si branza topita .

Se condimenteaza pulpele  cu sare si piper dupa gust ,  pe fiecare pulpa punem felii de legume , branza si pepene , rulam pulpele si le prindem cu scobitori .

Se curata cartofii se spala si se taie rondele .

Intr-un vas  termorezistent  asezam  o parte din cartofi , presaram vegeta si uleiul  de masline , cele 5 rulouri si restul de cartofi , vegeta si o cana apa .

Acoperim cu folie  si dam la cuptorul preancalzit  pentru aproximativ 1 ora si 20 minute , se ia folia si se mai lasa in cuptor pana se rumenesc rulourile .

Se sevesc calde cu salata preferata , eu am  servit cu salata verde .

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri din pulpe de pui cu legume , branza topita si pepene galben pe pat de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Frigarui de pui cu ardei kapia

Postat de rocsi_1612

Frigarui de pui cu ardei kapia

Spalam pieptul de pui, il stergem cu un servetel, il taiem bucatele potrivite. Intr-un bol amestecam uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia de ardei dulce, putin busuioc uscat si le...

Citeste continuarea

Shaorma cu piept de pui

Postat de Corina33

Shaorma cu piept de pui

Pieptul se pui taiat felii si condimenteaza cu sare si piper sau cu condimente pentru pui si se prajeste intr-o tigaie teflonata sau pe grill 3-4 minute pe fiecare parte. Se lasa sa se raceasca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2014, 18:12
E inedit cu pepene galben, dar, cu siguranţă că aş mânca.
la 27.05.2014, 18:13
la 27.05.2014, 18:14
Felicitari Delia . O reteta cu totul i8nedita si deosebita
la 27.05.2014, 18:22
la 27.05.2014, 18:25

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking