Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata

Postat de Pungasa_Rogue in Aperitive / Garnituri
7 Iun 2015 | 5032 vizualizari
Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata

Bune, bune de tot.

Ingrediente

  • Pentru rulouri:
  • 100 ml apa;
  • 100 ml ulei;
  • un plic praf de copt;
  • 200 g faina.
  • Pentru umplutura:
  • 150 g urda;
  • 100 g branza;
  • 100 g iaurt;
  • 3 cepe verzi;
  • o legatura de marar;
  • o jumatate de lingurita de boia de ardei dulce.
  • In plus:
  • 12 bete pentru rulouri;
  • ulei pentru prajirea rulourilor.

Mod de preparare

Pentru rulouri:

Toate ingredientele se amesteca si se framanta pana cand se formeaza o coca buna de intins. Cu ajutorul sucitorului, se intinde coca pe masa de lucru unsa cu ulei si se taie fasii late de circa 1,5 cm. Se ruleaza usor pe betele de rulouri si se pun in uleiul incins. Se prajesc pe ambele parti, dupa care se scot pe un prosop de hartie pentru a absorbi din grasime, lasandu-se totodata la racit.

Pentru umplutura:

Intr-un castron se pun urda, branza rasa, ceapa verde curatata, spalata si taiata rondele si mararul spalat si tocat marunt. Se amesteca, dupa care se adauga iaurtul si boiaua de ardei dulce si se omogenizeaza. Se pune compozitia intr-o punga, care se taie la un colt, apoi se umplu rulourile.

Se pot servi cu rosii sau la aperitive.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri-aperitiv umplute cu branza si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola

Descoperă rețeta de broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola, un fel de mâncare savuros și sănătos. Află... citeste mai mult

Broccoli și sparanghel gratinat cu gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Aperitiv bulete din branza

Postat de panacris

Aperitiv bulete din branza

Bucățile de brânză se dau pe răzătoare sau se mărunțesc cu ajutorul robotului de bucătărie sau răzătoarei electrice. Se adaugă cele două ouă și făina, se asezonează...

Citeste continuarea

Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

Postat de MotanLaOale

Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval

Ceapa se da pe razatoarea fina si se lasa sa se scurga zeama rezultata. Painea se inmoaie cateva minute in apa si se stoarce bine. Usturoiul se piseaza bine. Intr-un bol, se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.06.2015, 09:45
cat de bine arata
la 07.06.2015, 09:51
Super!
la 07.06.2015, 09:53
.Ce frumoase sunt !
la 07.06.2015, 09:54
frumusele si delicioase!
la 07.06.2015, 10:01

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking