Aperitiv tarta sarata Yupiiii

Postat de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri
14 Iun 2017 | 2975 vizualizari
Aperitiv tarta sarata Yupiiii

De cate ori fac placinte, o parte din aluat folosesc sa fac aceasta tarta sau renut la placinte in favoarea ei.

Ingrediente

  • Aluat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 800 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de salam cu sunca
  • 100 gr de cascaval Delaco
  • 100 gr de bacon afumat
  • 100 gr branza de burduf
  • 2 rosii mari
  • 3-5 oua
  • 2 fire de ceapa verde

Mod de preparare

       Mai intai, preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron, punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

        Cand aluatul a crescut, intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare, le umplem pe rand, cu salam, cu sunca, felii de rosie, ceapa verde taiata fidelute, branza de burduf, bacon si cascaval ras.

         Dam tavile la cuptorul incins, pentru 15 minute. Scoatem tavile, spargem peste compozitie oua, presaram cascaval ras si mai lasam la cuptor, pana se fac ouale. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta sarata Yupiiii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bulzul Godina

Postat de privatelaura

Bulzul Godina

Pregatim mai intai mamaliguta. Punem la fiert, un vas cu apa, un praf de sare. Cand incepe sa fiarba (exact ca prietenul nostru Godina:))))), incepem sa adaugam malaiul, amestecand energic cu un...

Citeste continuarea

Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Postat de Pungasa_Rogue

Briose cu porumb dulce si branza de vaca

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt, sarea si branza rasa. Se adauga laptele, smantana, ouale si untul topit si racit si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.06.2017, 15:30
Bun aperitivul!
la 14.06.2017, 15:50
Cu siguranta a fost tare delicioasa! Cum ai ajuns sa o denumesti tarta Yupii? Sunt curioasa. Te pup!
la 14.06.2017, 16:01
Camelya draga fata mea asa a reactionat cand a auzit ca fac tarta aperitiv,ii place tare mult,pana a fost gata numa Yupiii striga prin curte
la 14.06.2017, 16:15
Super!
la 14.06.2017, 16:38
multumesc

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking