Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate)

Postat de mitinita in Salate
7 Noi 2012 | 3676 vizualizari
Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate)

O noua reteta din cartea regala si una dintre cele mai bune salate pe care le-am gustat vreodata. Dressingul cu mustar este foarte delicios,combinatiile excelente,a avut un mare succes la noi. Este hranitoare,are proteine si vitamine si este atat de delicioasa ca nu prea iti vine sa o imparti. Doar ca a fost cam greu de pronuntat:) http://www.youtube.com/watch?v=PirElvVaGeI&feature=player_embedded

Ingrediente

  • 100 gr orez cu bobul lung fiert
  • 2 oua fierte tari
  • 4 rosii
  • 2-3 castraveti
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 cutie( 250 gr) boabe de porumb
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 1 mar
  • Dressing:
  • 1 lingura mustar
  • 3 linguri otet de vin
  • 3 linguri ulei masline
  • 8 frunze de busuioc
  • 2 linguri apa
  • piper cu lamaieKotanyi

Mod de preparare

Taiem toate legumele in cubulete sau in orice fel de forme dorim. Amestecam toate ingredientele si preparam sosul pentru salata.

Amestecam bine totul si dam bolul la frigider. Ornam cu frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salade Composee du Lys-de-Mer (Carte Regala de Bucate)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de cruditati cu carne de pui

Postat de mirela0911

Salata de cruditati cu carne de pui

Pentru inceput, se prepara pieptul sau pulpele dezosate. Se condimenteaza dupa gust si se gatesc in tigaia grill. Cand sunt gata, se taie fasii. Se spala funzele de salata si se lasa sa se...

Citeste continuarea

Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa

Postat de gurita_ta2005

Salata de cartofi cu ton si branza pufoasa

Cartofii se spala si se pun la fiert in coaja in apa cu sare. Cand sunt fierti se scot pe o farfurie si se curata de coaja cat sunt inca calzi. Se lasa sa se raceasca si se taie cuburi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.11.2012, 21:11
la 07.11.2012, 21:22
sanatate curata!
la 07.11.2012, 21:26
Cat de bun
la 07.11.2012, 21:29
in afara de ton,cam bun ce ai pus acolo
la 07.11.2012, 21:30
Asta-i buna rau!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking