Ingrediente
- cca 500 gr. fursecuri zdrobite (ramase de la Paste)
- cca 300 gr. biscuiti populari (din comert)
- cca 150-200 ml zeama din compot (de piersici am folosit eu)
- 2 linguri pudra de roscove (karob)
- 150 gr. zahar pudra
- 2 linguri bobite Goji
- 50 gr. migdale macinate
- 50 gr. ciocolata alba si/sau neagra (taiata bucatele marunte)
Mod de preparare
Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri
Zdrobim fursecurile intre palme, adaugam sucul din compot, zaharul pudra si pudra de roscove.
Mixam la viteza redusa, adaugam bobitele Goji, migdalele macinate, bucatele de ciocolata.
Biscuitii populari ii rupem bucati si ii adaugam peste restul compozitiei.
Cantitatea de biscuiti poate diferi, de aceea n-am precizat cati biscuiti am folosit eu (am pus atat cat a fost noevoie sa-mi iasa un amestec ferm).
Punem amestecul obtinut fie pe folie alimentara,fie pe hartie de copt, rulam strans, sub forma de salam si dam la rece pana a doua zi.
( Din cantitatile de mai sus mie mi-au iesit 2 bucati.)
A doua zi feliem dupa preferinta si servim langa cafea ori lapte.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu fursecuri" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|