Salata africana Kachumbari

Postat de ctlina in Salate
18 Aug 2019 | 3211 vizualizari
Salata africana Kachumbari

Kachumbari este o salata populara consumata in multe tari africane ca Rwanda, Kenia, Tanzania, Uganda, Malawi si Congo. In  India este un preparat similar care se numeste kachumber. Este compusa de obicei din rosii, ceapa si suc de agrume dar exista si alte variante ca aceasta cu castravete. O puteti condimenta dupa gust si dorinta. Este o garnitura foarte buna pentru un gratar sau cartofi dulci . https://www.blogulluicatalina.com/2019/08/salata-africana-kachumbari.html

Ingrediente

  • 4 rosii taiate cubulete sau felii (una galbena, una verde si 8 rosii cherry)
  • 1 ceapa salota si 2 cepe verzi subtiri
  • 1 castravete taiat rondele
  • 1 piment uscat
  • coriandru proaspat
  • sucul de la 2 lamai verzi (limete)

Mod de preparare

Spalati si curatati legumele.

Puneti sare si piment. Turnati peste ele sucul de lamaie.

Amestecati bine si puneti totul intr-o farfurie de prezentare.

Decorati cu coriandru.

Serviti !

Eu am servit-o cu branza ricotta sarata si carnat chorizo.

O mancare completa si buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata africana Kachumbari" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fasole verde cu usturoi

Postat de merisor67

Fasole verde cu usturoi

Punem apa la fiert cu putina sare. Curatam fasolea de capete, o spalam bine in 2-3 ape, iar cand apa atinge punctul de fierbere, scufundam fasolea in ea si o lasam sa fiarba pana cand se va...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci

Postat de Dya

Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci

Coacem vinetele si ardeii capia pe o tava de aragaz. Se curata apoi de coaja si se lasa la scurs intr-o sita sau pe un plan inclinat. In tot acest timp, tocam ciupercile (Optional. Eu le-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.08.2019, 17:47
la 18.08.2019, 18:18
Servesc de la tine!
la 18.08.2019, 21:28
la 18.08.2019, 21:58
Adauga comentariu...
la 18.08.2019, 22:14

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking