Ingrediente
- Castravete 1 bucată medie,
- Roșii 2 bucăți,
- Ceapă roșie 1 bucată,
- Măsline negre feliate cca. 50 g,
- Măsline verzi cu anșoa cca. 100 g,
- Mozzarella biluțe cca. 150 g,
- Brânză veche de oaie cca. 100 g,
- Ulei de măsline 1 lingură,
- Oțet balsamic 1 linguriță,
- Sare Hymalaia 1 linguriță,
- Piper proaspăt măcinat 1 linguriță,
- Oregano după gust.
Mod de preparare
Castravetele și roșiile se spală, eventual curăță de coajă castravetele pentru cei care au probleme, apoi se taie cubulețe.
Ceapa roșie se curăță și taie rondele.
Într-un bol încăpător se pun toate ingredientele: castraveții, roșiile, ceapa, măslinele negre, măslinele cu anșoa, brânza veche de oaie tăiată cubulețe și mozzarella, apoi se asezonează de sare, piper, oregano și se amestecă ușor până ce se înglobează toate ingredientele.
Salata se lasă la rece cca. 15 minute cât să se împreuneze gusturile, apoi se servește ca atare sau acompaniată de crutoane.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu branzeturi, rosii, castraveti, ceapa rosie si masline cu ansoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|