Ingrediente
- 1/2 piept de pui
- 1 lingura ulei de masline
- 1 mar de marime medie
- 4-5 felii de dovleac placintar copt
- 100 gr cascaval Delaco afumat
- sucul de la 1/2 lamaie
- sare si piper dupa gust
- 1 lingura maioneza
- patrunjel sau ceapa verde pt decor
Mod de preparare
Pieptul de pui se taie cubulete, se consimenteaza cu sare si piper si se trage la tigaie la foc iute pana cand se fragezeste. Marul se taie in felii si apoi cubulete. peste mar se pune zeama de lamaie si se amesteca. Cascavalul se taie cubulete cam de aceeasi marime cu feliile de mar, la fel si dovleacul copt. Intr-un bol se amesteca toate ingredientele taiate cuburi, se adauga putina maioneza, se amesteca, se potriveste de sare, piper si zeama de lamaie daca mai este necesar, se mai amesteca pentru ultima oara si se serveste salata cu patrunjel taiat fin deasupra sau ceapa verde taiata felii. Sa va fie de folos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de dovleac copt cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|