Salata cu castraveti si ridichi

Postat de mihaelar63 in Salate
20 Aug 2018 | 3871 vizualizari
Salata cu castraveti si ridichi

 Langa o tocanita buna merge si o salata. Castravetii foarte proaspeti i-am cules direct din gradina.

Ingrediente

  • 5 castraveti
  • 2 ridichi rosii lungi
  • 3 cepe verzi
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 linguri otet visine
  • sare

Mod de preparare

  1. Spalati si feliati rondele castravetii.
  2. Castravetii se curata doar la capete.
  3. Nu am curatat castravetii de coaja pentru ca au fost foarte cruzi si proaspeti.
  4. Ridichile le-am curatat de mustati.
  5. Spalati si feliati rondele ridichile.
  6. Ridichile vor da gust picant salatei.
  7. Ceapa se curata, se spala si se taie rondele.
  8. Amestecati ceapa, castravetii si ridichile cu ulei, otet. Sarati.
  9. Gustati si sarati/ acriti daca mai este nevoie.
  10. In anotimpul cald, serviti salata rece.
  11. Daca va plac castravetii mai crocanti, acestea se pun in salata in ultimul moment.

                           Pofta buna !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu castraveti si ridichi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de legume cu mozzarella, servita cu grisine in bacon

Postat de merisor67

Salata de legume cu mozzarella, servita cu grisine in bacon

Începem cu grisinele în manta de bacon. Desfacem feliile de bacon și înfășurăm câte două pe grisine. Le așezăm într-o tavă tapetată cu hârtie de copt...

Citeste continuarea

Salata de legume la borcan, in straturi

Postat de merisor67

Salata de legume la borcan, in straturi

Fierbem mai întâi ouăle, tari, pentru 8 minute, puse în apă rece cu puțină sare și puțin oțet, pentru a se decoji bine. Le scurgem apoi de apă, le trecem prin jet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2018, 18:36
sa tot mananci..... ....
la 20.08.2018, 18:54
Multumesc , Claudia
la 20.08.2018, 19:09
la 20.08.2018, 19:22
Langa o friptura merge perfect
la 20.08.2018, 19:31

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking