Ingrediente
- 1 vanata
- 2 ardei capia
- 2 dovlecei maricei
- 7 buc ciupercute mici
- 1 ceapa mica
- 4 rosii
- 3 oua fierte
- masline
- 1 salata verde
- 50 gr branza feta
- 1/2 lingurita zeama lamaie
- 2 linguri ulei masline
- sare
- Pentru dressing:
- 1 cana iaurt
- 1/2 lingurita otet de mere cu miere
- sare
- piper
- 1/4 lingurita miere
- 2 catei de usturoi
Mod de preparare
Coacem legumele pe rand, ciupercutele intai cu palarioara in jos, apoi cu palarioara in sus , in timpul coacerii in palariuta se va aduna suc pe care il vom folosi la salata.
Coacem dovleceii taiati pe lung in fasii subtiri, apoi vanata si ardeii. Punem si rosiile la copt apoi si ceapa.
Curatam salata si o amestecam cu legumele coapte, ouale fierte , maslinele si feta cubulete.
Pentru decor putem rula feta in feliute de dovlecel copt.
Servim la masa cu dressingul de iaurt...yamyyy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu legume coapte si feta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (67)
|