Salata cu mozzarella- bocconcini

Postat de mihaelar63 in Salate
13 Mar 2019 | 3255 vizualizari
Salata cu mozzarella- bocconcini

  Recent am achizitionat o mozzarella senzationala de bivolita , produsa chiar la mama ei Italia , acasa . Sincer pot spune ca pana acum nu am mancat cu adevarat mozzarella . Dor vasusem in emisiuni culinare cum se prepara micile bile din straturi succesive , impaturate . Despre gust ce sa va spun fresh , delicios si cremos. M-am gandit ca -i dau onota meediteraniana asezonand minunile de bilute cu ulei de masline si oregano .

Ingrediente

  • 150 gr mozzarella bocconcini
  • 5 ridichi rosii mici
  • 1 morcov mic crud
  • 1 mana mix salata frunze verzi
  • 1 lingura ulei masline
  • 1 lingura otet mere -sau zeama de lamaie proaspata
  • 1/2 lingurita oregano uscat
  • chilli
  • sare optional

Mod de preparare

  1. Curatati morcovul si il spalati.
  2. Taiati morcovul rondele subtiri .
  3. Spalati si zvantati frunzulitele de salata .
  4. Spalati , curattai si taiati rondele ridichile .
  5. Mozzarella se scurge de lichidul in care a stat .
  6. See rupe jumatati si se amesteca cu ulei de masline , oregano si chilli.
  7. Amestecati legumele cu otet de mere .
  8. Daca doriti , sarati putin .
  9. Asezati pe deasupra mozzarella .
  10. Savurati salata deosebita !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu mozzarella- bocconcini" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vinete

Postat de comanligia

Salata de vinete

Am copt vinetele in aragaz se pot face pe o plita pe flacara dar eu nu am aragaz cu gaz :D. Le-am lasat la racit intr-o strecuratoare de plastic,apoi le-am curatat de coaja si le-am mai lasat...

Citeste continuarea

Pepene galben umplut cu salata de fructe

Postat de Pungasa_Rogue

Pepene galben umplut cu salata de fructe

Se spala pepenele, se sterge cu un servetel de hartie si se cresteaza. Se elimina semintele, apoi se scobeste, lasand coaja groasa de aproximativ 1 cm. Perele se spala, se curata de coaja si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.03.2019, 10:27
la 13.03.2019, 11:26
Ce specialitate ai adus iar, Mihaela...!
la 13.03.2019, 12:05
Ma inscriu la o portie!
la 13.03.2019, 12:22
Si eu vreau!
la 13.03.2019, 13:37

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking